OVO JE SUPRUGA PEĐE MEDENICE! Učesnica Elite otkrila da je suprugu varao s njom! Pevač i dalje ćuti
Foto: ATA Images

OVO JE SUPRUGA PEĐE MEDENICE! Učesnica Elite otkrila da je suprugu varao s njom! Pevač i dalje ćuti

Rijaliti -

Učesnica "Elite" Jovana Cvijanović otkrila je da je pevač Peđa Medenica varao suprugu s njom, što je potvrdila njena sestra za medije.

Već danima se u rijalitiju priča o njihovom odnosu, a Jovana je izela tvrdnje da su bili zajedno dok je ona bila maloletna i da je on tada već bio zauzet čovek što je kasnije saznala.

Jovana Cvijanović
foto: Nemanja Nikolić

Pevač se za sada ne oglašava ovim povodom, a, poznat je, kao neko ko redovno privatne fotografije objavljuje na Instagramu, pa tako i one sa suprugom. Na svim slikama oni deluju srećno, a inače se na estradi do sada nije čulo ni za jednu njegovu aferu.

Podsetimo, Jovana je ispričala da joj je pevač govorio da je voli.

Peđa Medenica
foto: Printscreen/Instagram

- Bila sam maloletna i volela sam ga kao osobu. On je mene lagao da me voli. Upoznali smo se u Tršiću, razmenili smo brojeve, pozvao me je na nastup, na kraju smo završili kod njega u smeštaju i tamo smo vodili ljubav - ispričala je Jovana pa nastavila da iznosi detalje njihovog odnosa:

Peđa Medenica
foto: Printscreen/Instagram

- Ja sam ga kasnije guglala i saznala sam da je u vezi već 15 godina i videla sam da nemaju dece, lagala bih kad bi rekla da ga nisam pretraživala. Za mene je to bila prava ljubav, čuli smo se non-stop, govorio mi je da me voli. Nakon dve godine sam upoznala njegovu ženu, kad mi je dao karte za njegov nastup, on mi je rekao da će tamo biti i žena. Kad sam je videla htela sam da propadnem u zemlju. Meni je posvetio pesmu "Ne lupaj mala", to je sigurno istina. To je bilo kad sam imala 21 godinu. Nije mi se kasnije javljao tri dana zbog stomaka i posle smo prekinuli odnos. Neću da pričam kakav nam je intimni život bio. Moji su bili zgroženi kada su čuli za naš odnos - rekla je učesnica "Elite".

Jovana je, inače, po ulasku u rijaliti otkrila da je bila u vezi s MC Stojanom.

Kurir/I.L./ Instagram medenica_pedja

Bonus video:

03:09

TO JE OZBILJNA STVAR! Pevač Medenica o NOVOM POSLU koji ima veze sa decom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track