ISPLIVALI GLASOVI JAVNO: OVIH PET ZADRUGARA IMA NAJVEĆU PODRŠKU PUBLIKE! Na vrhu nema onih za koje smo bili ubeđeni da su favoriti
Foto: Printscreen YT

jedno ime baš iznenađuje

ISPLIVALI GLASOVI JAVNO: OVIH PET ZADRUGARA IMA NAJVEĆU PODRŠKU PUBLIKE! Na vrhu nema onih za koje smo bili ubeđeni da su favoriti

Rijaliti -

Prema jednoj popularnoj anketi na kojoj se bira favorit u rijalitiju "Elita" i na kojoj aktivno glasaju svi fanovi ovog formata, objavljeni su glasovi.

Mi smo izdvojili prvih pet pozicija, a ono što iznenađuje svakako je činjenica da se na vrhu nisu našla imena koja su definitivno u narodu važila za potencijalne pobednike.

U veličanstvenih pet nema ni Janjuša, ni Ivana Marinkovića, ni Kume, ni Matore, ni Anđela, ni Bebice, ni ljubavnog para Mione i Ša.

Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić
foto: screenshot Pink tv, Shutterstock

Prema trenutnoj statistici, peto mesto zauzeće Aneli Ahmić. Ona je na ovoj anketi peto mesto sa 8% glasova.

Četvrta je Anita Stanojlović sa 11%

Treća pozicija bi pripala Urošu Staniću sa 14% koji je definitivno najveće iznenađenje u ovoj sezoni, a koji je narodu postao miljenik i pored toga što mnogi u našoj državi imaju predrasude prema pripadnicima lgbt populacije.

Uroš Stanić, Elitovizija
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Drugo mesto prema dosadašnjim glasovima ide Maji Marinković, dok bi pobednik bio Mensur Ajdarpašić, najćutljiviji takmičar sedme sezone.

I Maja i Mensur imaju po 24% što znači da je razlika minimalna, ali u realnim glasovima Ajdarpašić ima 40 glasova više što mu daje prednost.

Elitovizija, Mensur Ajdarpašić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anketa

Bonus video:

01:56

JK SE PRISETILA KADA SE PRVI PUT NAPILA: Videla sam da Marina Tucaković ima votku, pa sam sipala! Posle pet minuta joj POZLILO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track