VELJKO RAŽNATOVIĆ VOLI DA TRENIRA UZ CRKVENU MUZIKU! Cecin mali progovorio o svemu: Ja živim sad u Titelu, ovde sam dok...
Foto: Printscreen/Youtube/MMAinstitut

BIO JE OTVOREN

VELJKO RAŽNATOVIĆ VOLI DA TRENIRA UZ CRKVENU MUZIKU! Cecin mali progovorio o svemu: Ja živim sad u Titelu, ovde sam dok...

Stars -

Veljko Ražnatović, bokser i sin Svetlane Cece Ražnatović otkrio je manje poznate detalje o sebi.

- Kad se spremam za meč, ništa mi ne pada teško. Treniram dva puta dnevno. Nekako mi se sve sklopilo u životu. Ne izlazim i posvećen sam samo treningu i porodici. Oduvek sam imao strast za takmičenjem. Trenirao sam sve sportove, ali sam se opredelio za boks! Ovaj sport od nestašnog dečaka napravi razumnog čoveka. To je neki ventil za nas koji će nas smiriti. Imao sam kratak fitilj, ispade koje sada nemam. Boks te nauči životu i kroz boks naučiš da živiš, rekao je on pa dodao:

Veljko Ražnatović
foto: Printscreen

- Ja bih voleo da, svojim primerom, kada se ostvarim kako želim, da nateram mlade ljude da se okrenu ovom sportu. Niko ne treba da se ugleda na mene kao mene, ja imam hiljadu mana, ali treba da se ugleda na to što želim da postignem i ostvarim, što sam privržen porodici, sportu - rekao je on, pa dodao kakva ga muzika opušta u toku treninga:

- Slušam crkvenu muzike... srpsku patriotsku muziku, uz to volim da treniram. Mada volim i rep, modernu muziku.... svuda se snalazim,, ali patriotska srpska muzika budi u meni ono najbolje.

- Ja živim sada u Titelu. Ovde sam sada dok se spremam za takmičenja. Vraćam se u svoje selo, mene grad više videti neće. Maštao sam oduvek da imama dva sina...ovo treće dete je samo plus. Nadam se sada i jednoj devojčici, posle sinova - rekao je on pa progovorio o slavi i popularnosti koju je imao i pre uspeha u sportu:

Veljko Ražnatović
foto: Damir Dervišagić

- Ja sam već na početku karijere dobio tu pažnju zbog majke i oca... možda mi je pomoglo, ali i odmoglo jer sam se suočavao sa raznim predrasudama. Da sam tek sada, samostalno dobio tu pažnju, mnogo bi manje ljudi bilo ljubomorno... više bi mi podršku prižali. Sada mislim da mi je ta pažnja više odmogla nego pomogla - rekao je Veljko u emisiji, a nedavno je podigao prašinu golišavom fotkom.

Kurir / Premijera vikend Specijal / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

01:56

JK SE PRISETILA KADA SE PRVI PUT NAPILA: Videla sam da Marina Tucaković ima votku, pa sam sipala! Posle pet minuta joj POZLILO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track