SITA AHMIĆ BESNA KAO RIS! Obratila se Maji Marinković nikad brutalnije: Ona će dobiti dve tužbe, jednu od mene, a drugu...
Foto: PrintScreen

DRAMA

SITA AHMIĆ BESNA KAO RIS! Obratila se Maji Marinković nikad brutalnije: Ona će dobiti dve tužbe, jednu od mene, a drugu...

Rijaliti -

Sestra aktuelne rijaliti učesnice Aneli Ahmić, Sita Ahmić, odgovorila je na sve optužbe Maje Marinković upućene na njen račun, ali i na račun njene sestre.

Naime Maja je u svađi sa Janjušem i Aneli, pominjala ćerku Aneli Ahmić - Noru i uporno pitala Aneli da li će moći mirno da spava sa svojom ćerkom kada izađe. Sita je odmah odgovorila i dala svoj sud o ovoj temi.

Sita Ahmić
foto: PrintScreen

- Neću više uopšte komentarisati tu osobu, od sada sve ide preko suda - bila je jasna Sita.

Inače, skandalozna rijaliti učesnica Maja Marinković u više navrata je iznosila niz uvreda i šokantnih tvrdnji na račun Aneli Ahmić.

Sita je nedavno istakla da uveliko prikuplja dokaze. - Pokrenula sam tužbu, angažovala sam advokate, dobiće tužbu na adresu Bele kuće. Maja će dobiti dve tužbe, jednu od mene, a jednu od Aneli zbog stvari koje je iznosila za Bujanovac, i još mnogo stvari... - rekla je prvo za medije Anelina sestra, pa je dodala:

Maja Marinković, Slađa Poršelina
foto: Printscreen

- Neću je komentarisati, jer samo prikupljam i slažem dokaze za tužbe! Aneli i Janjuša, naravno, podržavam! Okej su, sve je u redu.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

09:32

STARS 251

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track