"MUŽ MATIČARKE KOJA JE VENČALA MENE I JELENU JE SKLOPIO MOJ I GOCIN BRAK!" Ivan Marinković ŠOKIRAO priznanjem, ukućani zanemeli
Foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić

ovo do sada niko nije znao

"MUŽ MATIČARKE KOJA JE VENČALA MENE I JELENU JE SKLOPIO MOJ I GOCIN BRAK!" Ivan Marinković ŠOKIRAO priznanjem, ukućani zanemeli

Rijaliti -

Pevačica Goca Tržan je u braku sa rijaliti učesnikom Ivanom Marinkovićem dobila ćerku Lenu, a on iznova u "Eliti" iznosi detalje za koje javnost nije znala.

Naime, on je sada za crnim stolom otkrio da je muž matičarke koja je venčala njega i Jelenu, je sklopio njegov brak sa Gocom.

Goca Tržan, Ivan Marinković
foto: Nemanja Nikolić, Petar Aleksić

Inače, učesnici su pričali na temu braka, a onda je reč dobio i Marinković.

- Odgovarao mi je loš brak, kada sam bila u njemu poželela sam dobar razvod. Očekuje se pravdanje i ubeđivanje, to ne želim. Može da radi šta hoće samo da ne saznam - rekla je Anita.

- Zašto bi značilo da ako nekoga voliš i pružaš mu sve, ne možeš da pružaš pored njega. Prave ljubavi su večne, jedite go**a - rekao je Đedović.

- Ja sam upoznao osobu pre šest meseci i sa njom bi mogao sve na svetu, da ne pomislim na drugu osobu nikada - rekao je Samir.

Jelena Ilić, Ivan Marinković
foto: Petar Aleksić

- Evo, poenta sledeća je, priča se o ljubavi. I ti osećaš večnu ljubav prema svom mužu, šta si tražila sa telefonom - pitao je Đedović.

- Ne, ne, pričali smo o braku, debata je brak. To je dobar razvod - rekla je Milena.

- Evo ti primer. Ko je bio prvo, a ko drugo mesto u "Zadruzi 5"?! Narod je podržao razvod i prevaru i ljubav...Žena koja je venčala mene i Jelenu, kada smo došli po venčani list, rekla mi je da joj je muž matičar koji je venčao mene i Gocu - rekao je Marinković.

kurir.rs/pink

Bonus video:

09:52

STARS 252

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track