ŠIŠALA SE NA ĆELAVO, PRAVILA SKANDALE, A DANAS ŽIVI JEDAN SREĆAN ŽIVOT: Evo kako izgleda Zerina Hećo nakon svih drama
Foto: Printscreen

zanimljivo

ŠIŠALA SE NA ĆELAVO, PRAVILA SKANDALE, A DANAS ŽIVI JEDAN SREĆAN ŽIVOT: Evo kako izgleda Zerina Hećo nakon svih drama

Rijaliti -

Bivša Zadrugarka Zerina Hećo, 1.3.2019. godine, ostavila je ceo Balkan u šoku kada je u uživo programu ošišala svoju dugu crnu kosu i obrijala glavu.

Ona je nakon Igre istine otišla u kupatilo i nakon što je makazama odsekla kosu, brijačem je potpuno obrijala glavu, svi su bili u šoku nakon te scene, pa se i dan danas sećaju Zadrugarkinog postupka.

Zerina Hećo je tada, kako je i sama izjavila, mislila da je bolesna i nije mogla da gleda kako joj kosa opada, pa je odlučila da sama završi sa tim.

Zerina Hećo
foto: Printscreen

Ipak mnogi tvrde da je to uradila jer je doživela nervni slom nakon raskida sa Vladimirom sa kojim je tada bila u vezi i otišla korak dalje.

Odmah nakon toga je i napustila Zadrugu, a mnogi su na nju i zaboravili jer se dugo nigde nije pojavljivala. Ipak, na svom Instagramu se redovno oglašava.

Zerina je sada podelila fotografiju na kojoj se vidi njena duga, crna, nadograđena kosa, a mora se priznati da joj je i linija nikad bolja.

Zerina Hećo
foto: Printscreen

Zerina je promenila i život i izgled nakon brojnih skandala koji su je pratili, a danas uživa s bogatim mužem Grkom i ćerkom, a na svom Instagram profilu deli sa pratiocima zanimljive situacije, kao i putovanja na koja ide.

Kurir / Alo / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

06:39

STARS EP258

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja