BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI PAKAO ZBOG MUŠKARCA KOM JE RODILA DETE! Uzeo joj 10.000€, umešana i policija: Razumite me, ja ne mogu...
Foto: Damir Dervišagić

šok

BIVŠA ZADRUGARKA PROLAZI PAKAO ZBOG MUŠKARCA KOM JE RODILA DETE! Uzeo joj 10.000€, umešana i policija: Razumite me, ja ne mogu...

Rijaliti -

Pevačica i bivša zadrugarka, Marija Ana Smiljanić, prolazi kroz pakao nakon porođaja.

Naime, ona se sredinom februara porodila i na svet donela sina Minju, ali se o njenom partneru ništa nije znalo. Kako prenose domaći mediji Marija Ana ovih nedelja prolazi kroz pakao, jer se njen vanbračni partner ponaša bahato.

Marija Ana Smiljanić
foto: Damir Dervišagić

Anin bivši vanbračni partner joj doslovno pravi pakao od života. Na početku je u njihovoj vezi sve bilo idealno. Skidao joj je zvezde sa neba, držao je kao malo vode na dlanu, dok je pakao krenuo još u njenoj trudnoći - priča dobro obavešten izvor i dodaje:

- Odjednom je krenuo loše da se ponaša prema njoj. Pokazivao je svoje pravo lice. Ukrao joj je 10.000 evra, a sada ne želi više ni sina da viđa. Sama je u svemu ovome i ne može da veruje šta ju je zadesilo. Nekoliko puta ga je izvlačila i iz problema, jer je imao loš odnos sa policijom. Na kraju svega mu je pozajmila i 3.000 evra, ali joj ni to nije vratio! Katastrofa - završava izvor.

Na ovu temu oglasila se Marija Ana Smiljanić i potvrdila celu priču.

Marija Ana Smiljanić
foto: Printscreen, Paparaco lov

- Istina je sve, za sada ne mogu o tome da pričam. Razumite me - poručila je kratko Marija Ana.

Kurir / Pink / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

07:23

STARS EP 262

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja