ŠOK U ŠIMANOVCIMA ZBOG NJEGOVOG IZBACIVANJA: Čim je kročio u studio RASKRINKAO cimere, a njih nije mogao na oči da vidi (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

ŠOK U ŠIMANOVCIMA ZBOG NJEGOVOG IZBACIVANJA: Čim je kročio u studio RASKRINKAO cimere, a njih nije mogao na oči da vidi (VIDEO)

Rijaliti -

Nominovani za izbacivanje bili su Ivan Marinković, Teodora Delić, Pavle Milevskog Pabla, Uroš Stanić i Slobodan Josipović, a najmanje glasova dobio je Sloba koji je odmah napustio imanje u Šimanovcima.

- 32 odsto ima Ivan, 27 odsto ima Pablo, 19 odsto Uroš, 17 odsto ima Teodora, a 5 odsto Sloba. Slobo, ti napuštaš Elitu - rekao je voditelj.

Nakon što je Slobodan Josipović zauvek napustio Elitu, on je došao u studio kod voditeljke Ane Radulović sa kojom je razgovarao o svom učešću u Eliti.

- Sada je sve mnogo bolje - rekao je Sloba.

- Promenio si se, smršao si, promenio se, naučio da plivaš - rekla je Ana.

- Jeste - dodao je Sloba.

- Ovo je bila borba između mene i Pabla, već između mene i Anite. Anita je zvala svoje glasače da glasaju za Pabla jer sam ja protiv njene veze - rekao je Sloba.

- Ko te je nervirao? - upitala je Ana.

- Oni koji psuju decu, Ivan Marinković i Marija Malivuk, oni su uvek išli u ekstreme, Meni su najdraži Lejdi Di i Nikola Lakić i sa njima ću se sigurno družiti - govorio je Sloba.

- Koji ljubavni odnos je najiskreniji? - upitala je Ana.

- Milica i Terza i Aneli i Janjuš, za razliku od Anite i Anđela. Oni se foliraju.

Bonus video:

07:19

BILO ME JE SRAMOTA, NISAM SMEO IZ KUĆE DA IZAĐEM! Filarri progovorio za Kurir: Očekivao sam da će me bar GOCA TRŽAN RAZUMETI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track