NIJE SE ODREKLA ĆERKE?! Majka Anđele Šparavalo objavila sliku u ZAGRLJAJU sa svojom mezimicom, društvene mreže IZGORELE
Foto: Printskrin/Instagram

sve iznenadila potezom

NIJE SE ODREKLA ĆERKE?! Majka Anđele Šparavalo objavila sliku u ZAGRLJAJU sa svojom mezimicom, društvene mreže IZGORELE

Rijaliti -

Majka Anđele Šparavalo, Sandra, nikada nije krila da je razočarana ćerkinim ponašanjem iz rijalitija "Elita". U više navrata je isticala da će, po njenom izlasku, obaviti ozbiljan razgovor sa mezimicom, a sada je sve iznenadila potezom.

Sandra je objavila na Instagramu fotografije sa svojom ćerkom koje su jako emotivne, a u opisu objave je stavila pesmu "Volim te do neba" od Vlade Kalembara.

Aleksandra Špravalo
foto: Printskrin/Instagram

Na fotografijama se vidi kako su majka i ćerka bliske, a podsetimo da zadrugarkina porodica nije podržavala njenu romansu sa Bojanom Pavlovićem. Po svemu sudeći, izgleda da je Sandra rešila da ćerki pruži novu šansu.

Anđela Špravalo
foto: Printscreen

Podsetimo, Anđelina majka Aleksandra se neretko oglašava na ovu temu, a svojevremeno je ponovo komentarisala ćerkinu vezu sa Bojanom.

- Šta da vam kažem, ja ovo više ne mogu da trpim i da gledam ono javno, onako, da je žvalavi po vratu, da gledam te njihove gadosti... Laže patološki, pothitno mora da ide kod psihijatra! Verujte mi, vidim šta joj Bojana priča sve i radi, ona joj je, kao, neki zaštitnik. Anđela misli da nema nikog u kući, da su svi protiv nje, pa da ima samo Bojanu, da će da je rastrgnu ako se ne drži nje. Sama uvlači sebe sve dublje i dublje u laži i probleme.

Bonus video:

00:53

HOĆU DA SE SVAĐAM, ONA NEĆE! Nela Bijanić o ulasku u rijaliti i odnosu sa Majom Nikolić: Nisam htela da upiru prstom u mog sina!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track