"I VEĆE FACE SU IZ OVOG GRADA PA SE NE STIDE SVOG POREKLA" Komšije gde je odrasla Sloboda Mićalović: Nas je sramota njenih uloga..
Foto: FOTO KURIR

bez dlake na jeziku

"I VEĆE FACE SU IZ OVOG GRADA PA SE NE STIDE SVOG POREKLA" Komšije gde je odrasla Sloboda Mićalović: Nas je sramota njenih uloga..

Stars -

Sloboda Mićalović rođena je na jugu Srbije, u gradu Leskovcu. Sa dve sestre Draganom i Mirjanom, ocem Draganom i majkom Milicom glumica je živela u naselju blizu centra grada, u zgradi u kojoj stanovi ne prelaze više od 60 kvadrata.

Dragana Mićalović, Sloboda Mićalović
foto: Instagram

Čudan fazon

Ekipa Kurira prošlog vikenda našla se u pomenutom gradu i posetila kraj u kom je živela porodica Mićalović. Tamo smo pričali s komšijama o tome kako pamte Slobodu i njenu porodicu. Čim smo stigli do ulaza zgrade, sreli smo stanarku sa četvrtog sprata koja ceo život živi u ovoj kući, pa se podsetila dana kad je glumica tu boravila.

1 / 3 Foto: FOTO KURIR

- One su sve kao lutke, nisu za džabe ove dve glumice. Nismo imali probleme s njima nikada, samo što su nekako oduvek imale taj visoki stav, osim njihovog tate, on je bio fin čovek i vrlo komunikativan. Istina, voleo je da popije, ali to na nas komšije nije uticalo. Javljao se svima i nekako bio, onako, glasan, pozorište i glumu je nosio svuda sa sobom - rekla je komšinica pa nastavila: - Nakon što je Dragan preminuo, one su otišle, prodale stan i nikad se ovde nisu vratile. Sloboda je uvek furala ovaj fazon koji sada ima, negovana ali neupadljiva, dok je Dragana do srednje škole bila u fazonu kao svetske zvezde tada. Nosila je stalno široko, dukserice dva broja veće, široke one farmerke što je nosio onaj crnac reper... Fifti Sent, e taj, sećam se toga jer je i moj unuk bio opterećen tim nekim čudnim stilom.

Komšija koji je sedeo preko puta zgrade čuo je o čemu pričamo pa nam je prišao i ispričao svoje sećanje na Slobodu i njenu porodicu.

Sloboda Mićalović
foto: FOTO KURIR

- Ja sam čuo da se ona stidi svog rodnog mesta. A video sam i da je pričala kako nema gde da dođe kad dođe ovde, pa spava po hotelima. To što spava po hotelima, nismo joj mi krivi, a ako se zaista stidi svog rodnog mesta, pa i mi se stidimo nekih njenih uloga i nikom ništa - navodi on, pa dodaje:

Nije mu jasno

- Njen otac je bio skroz dobar čovek, one su oduvek tripovale neki visoki stav i bile kao nešto sve na nivou. Sloboda je stvarno gledala da pobegne odavde što pre i kad joj je otac umro, brzinom svetlosti su spakovale majku i odvele za Beograd. Šta njoj smeta i što se stidi svog mesta nije mi jasno ni dan-danas, pa i veće face od nje su iz ovog grada pa se ne stide odakle su - rekao nam je komšija, koji nije bio raspoložen za slikanje.

stars, stars 02.04.2024.
foto: Kurir

Bonus video:

00:22

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani Kad zamirišu jorgovani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja