RUŽICA VELJKOVIĆ NAKON 7 GODINA PREKINULA ĆUTANJE! Pokazala kako sada IZGLEDA, pa šokirala: Imala sam instrukcije od produkcije
Foto: Dragana Udovičić

šok

RUŽICA VELJKOVIĆ NAKON 7 GODINA PREKINULA ĆUTANJE! Pokazala kako sada IZGLEDA, pa šokirala: Imala sam instrukcije od produkcije

Rijaliti -

Rijaliti zvezda i pobednica, Ružica Veljković, ušla je u medijsku ilegalu 2017. godine i od tada se više ništa nije znalo o njoj.

Mediji i fanovi su spekulisali da se udala, da je ostala trudna, a kasnije i dobila dete dok je Ružica obrisala sve društvene mreže i nije se pojavljivala nigde.

Ona je sada, sedam godina kasnije, rešila da prekine "ćutanje" i oglasi se u Brendonovom lajvu.

Ružica Veljković
foto: Printscreen

Ružica još uvek izgleda prelepo, a primetno je da je radila na sebi. Povećavala je usne i održavala lice, ipak, deluje da je rijaliti zvezda nešto odmerenija i ćutljivija, te joj se čak i glas promenio.

Ružica nije želela da ćuti nakon sedam godina, te je rešila da progovori o učesnicima sa kojima je svojevremeno delila prostor u rijalitiju "Parovi".

Ružica Veljković
foto: Printscreen

Ona nije htele da govori o Tijani Ajfon, al je otkrila kako je Željko Stojanović sada vrhunski frajer, te da su u jednom momentu završili na video pozivu.

Takođe, pričala je i o Maci Diskreciji, te otkrila da je ona zaista dobar čovek. Kasnije se osvrnula i na sebe.

- Ja sam jako povučena i stidljiva, nisam kao što sam bila u rijalitiju, tamo sam morala da glumim, svi smo bili kao likovi iz serije - u jednom momentu je rekla Ružica, a onda je otkrila još detalja iz tog rijalitija.

1 / 2 Foto: Printscreen

- Galović (producent) je meni i Slađi Petrušić pričao na bubicu i davao instrukcije, a ja sam bila zaljubljena u njega - rekla je Ružica, a Brendon je otkrio da je pomenuti čovek iz produkcije bio zaljubljen u njega i nju.

Bonus video:

00:35

Ružica Đinđić stigla sa sinom na grob Zorana Đinđića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track