MIONA NAPRAVILA HAOS U BELOJ KUĆI: Ša divlja i urla iz petnih žila, a onda ih Stanislav uhvatio u VRELOJ AKCIJI (VIDEO 18 +)
Foto: screenshot Pink tv

MIONA NAPRAVILA HAOS U BELOJ KUĆI: Ša divlja i urla iz petnih žila, a onda ih Stanislav uhvatio u VRELOJ AKCIJI (VIDEO 18 +)

Rijaliti -

Miona Jovanović šokirala je javnost kada je priznala da bi pristala da se uda za Stanislava Krofaka, da ju je zaprosio u decembru.

Naime, iako je tada uveliko bila u vezi sa Nenadom Aleksićem Ša, Miona je istakla da ne bi mogla da odbije čoveka kojeg je volela.

- Veridba i svadba nije isto. Mi se nismo venčali, ako bih pristala na veridbu, ne znači da bih pristala na brak. Ja sam danas rekla da bih pritala na verudbu da hipotetičnki nisam upoznala Nenada. Ja sam ovde ušla i znala sam za te poruke i nisam raskinula. Da nisam upoznala Nenada, ja bih možda pokušala da rešim sve to, ali to ne znači da bih ja izašla iz veze zbog toga, a ovako mi je bilo lakše jer sam nekoga upoznala i zaljubila sam se - rekla je Miona.

Nenad Aleksić Ša
foto: Pritnscreen

- Pristala bih i radila bih na našem odnosu. Nenad mi je olakšao da završim taj odnos. Mene je poremetilo sve što su meni moji rekli, oni su govorili kako se on trudi. Nenad i ja smo razgovarali, a meni su moji otvorili oči i tada sam krenula da ramišljam o svemu. Da je Stanislav došao dok smo se Ša i ja muvali, ja ne znam šta bih uradila. Nenad je tada čekao da vidi šta je sa Vanjom. Da smo bili u fazi muvanja i da me je tad Stanislav zaprosio sigurno bih se udaljila od Nenada, a kasnije bismo videli šta bi bilo - rekla je ona i razbesnela Nenada koji je počeo da viče i prekida emisiju.

- Mene ne zanima bivša žena, tebe muči Nova godina i Stanislav. Priznaj da te zanima Stanislav! Ne izluđuj me bre - vikao je Nenad iz sveg glasa.

Nenad Aleksić Ša
foto: Pritnscreen

Nakon burne emisije, Miona i Ša prepustili su se strastima. Stanislava je dočekao neočekivan prizor.

Par se zavukao ispod pokrivača, gde je nastavio da razmenjuje nežnost. Stanislav Krofak ušao je izolaciju i zatekao Ša i Mionu u naletu strasti.

Detaljnije pogledajte OVDE!

Bonus video:

01:25

NENAD ALEKSIĆ SHA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja