SVI SE PITAJU ŠTA JE SA MILJANOM KULIĆ, OBJAVLJEN ŠOK PRIZOR IZ RIJALITIJA! Džabe trljate oči, ovaj snimak nije montiran
Foto: Petar Aleksić, screenshot

hit

SVI SE PITAJU ŠTA JE SA MILJANOM KULIĆ, OBJAVLJEN ŠOK PRIZOR IZ RIJALITIJA! Džabe trljate oči, ovaj snimak nije montiran

Rijaliti -

Kontroverzna Miljana Kulić nedavno je objavila da je uradila test za trudnoću koji je pokazao da je u drugom stanju, a danas je iznenadila kako ukućane, tako i gledaoce svojim ponašanjem.

Kontroverzna rijaliti učesnica svojim ponašanjem često ostavlja bez reči, a sada je, nakon što je odradila pramenove, sa folijama izašla da se sunča nasred dvorišta, sela na beton i tako zaspala. Ovaj prizor nasmejao je mnoge, pa snimak odmah isplivao na društvenim mrežama.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

U jednom momentu joj je pala glava dok je čekala da uđe na pranje kose, da bi kada je sela da joj frizerka opere kosu, zaspala.

Podsetimo, kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić iz Niša, tvrdi da je trudna.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram vidimo Miljanu Kulić koja šeta po Beloj kući, sve vreme noseći test za trudnoću.

- Dve crte. Nisam budala - rekla je Kulićeva, a komentari su se samo nizali.

"Već ima jedno dete"

- Moje dete živi kao da je bez mozga. Ona mora da izbegava te stvari, ima jedno dete i ne treba joj više, mora da se zaštiti, rekla mi je da neće nikako... Neću ovde da pravim sirotište. Jedno dete je bez oca, pa i drugo da bude. Deca se rađaju u braku, mnogo mora da se vodi računa - izjavila je Marija Kulić, majka Miljane Kulić na Red televiziji nakon što joj je ćerka imala intimne odnose pred milionima.

Podsetimo, Miljana Kulić je u rijaliti šou programu "Parovi" ostala u drugom stanju sa Ivanom Marinković i dobili su sina, malog Željka Kulića o kom brine njena majka dok se ona takmiči u rijalitiju.

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

00:07

Ovo je sestra Miljane Kulić, Tijana je kopija mame Marije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track