INDIRA OTKRILA DA IMA PROBLEME U BRAKU! Pevačica godinama krila detalje, a sada PROGOVORILA: Pevala sam na sahranama...
Foto: Damir Dervišagić

šok

INDIRA OTKRILA DA IMA PROBLEME U BRAKU! Pevačica godinama krila detalje, a sada PROGOVORILA: Pevala sam na sahranama...

Stars -

Pevačica Indira Levak stekla je slavu kao pevačic grupe "Kolonija" sredinom devedesetih godina, a malo ko zna čime se ona ranije bavila.

Dok je pohađala nižu muzičku školu u rodnoj Županji, gde je svirala klarinet, Indira je postala član Županijskog orkestra. Ona je tada nastupala na raznim proslavama, a između ostalog, oni su često bili pozivani da gostuju na sahranama, odnosno da muzikom isprate pokojnike.

Indira Levak
foto: pritnscreen jutjub

Prema pisanju hrvatskog lista 24 sata, Indira je zahvaljujući tome zaradila prvi novac, da bi kasnije počela da radi u opštinskoj upravi.

Sakupljala je novac od plate više od dve godine da bi uložila u muziku, a onda je srela Borisa Đurđevića i Tomislava Jelića Kamenog, koji su bili radijski voditelji i producenti, pa su joj oni predložili da zajedno snime singl.

Kako se dalje navodi, tako je nastao album "Colonia project" 1996. godine, na kojem je bila pesma "Sve oko mene je grijeh", koja ih je vinula u sam vrh muzičke scene.

Njih troje su potom sve do 2017. godine nastupali kao bend Kolonija, a onda je Indira odlučila da karijeru nastavi samostalno.

Indira Levak
foto: Printscreen/Instagram

"Brak mi nije idealan"

Indira je godinama u skladnom braku sa svojim suprugom Miroslavom, a svojevremeno je otkrila da, kao i svi, imaju probleme u braku.

- Brak mi nije idealan, nema takvog. Brak je ponekad bura, a ponekad orkanska bura... Ipak, ljubav je najbitnija, kao i poštovanje. Suprug mi je srodna duša, a mi smo dve temperamentne osobe. Ja sam Devica, on je Ovan i vrlo smo glasni kad krene frka. Pomirimo se kasnije i nakon 25 godina smo shvatili da je besmisleno ne pričati ili raspravljati se danima. Mi se zagrlimo, poljubimo i krenemo dalje u nove pobede - istakla je pevačica tada za "Informer".

Kurir / Blic / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

05:38

STARS EP 284

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track