"OŽENJENI ŠEF JE ZAHTEVAO DA IMAMO INTIMNE ODNOSE" Anita šokirala gadostima iz svog života: Dirao me je po telu
Foto: Printscreen Pink Tv

au

"OŽENJENI ŠEF JE ZAHTEVAO DA IMAMO INTIMNE ODNOSE" Anita šokirala gadostima iz svog života: Dirao me je po telu

Rijaliti -

Anitu Stanojlović, kontroverznu takmičarka "Elite", javnost je upoznala tokom šeste sezone ovog rijalitija.

Naime, pre samog ulaska tada u "Zadrugu 6", Anita je podigla ogromnu prašinu kada je otkrila šokantne detalje svoje prošlosti.

Ona je tada iznela tvrdnje da je na prethodnom poslu imala problema sa šefom.

Anita Stanojlović
foto: Pritnscreen

- Taj čovek je prema meni uvek bio korektan. Nisam znala nikad da mu se sviđam, da je bacio oko na mene, ali sam video da je često dolazio do mog stola da ćaskamo. Mislila sam da sam mu samo simpatična i da je to normalno, da to radi sa svim koleginicama, ali nije bilo tako. Bila sam tu nova, nisam imala pojma da se to s njim u firmi i ranije dešavalo. To je trajalo neko vreme, onda je ostajao posle smene da me pita da idemo na kafe i ručkove. Bilo mi je sve sumnjivo, ali opet, računam, oženjen je čovek, neće otići predaleko - pričala je Anita.

- Čovek je razgovarao sa mnom i kad je krenuo ka svojoj kancelariji, dirao me je po zadnjici. Ostala sam ukopana u mestu. Pravila sam se luda, ali nisam bila u situaciji da reagujem i dam otkaz. Imala sam privatne probleme. To se ponavljalo više puta, onda me je preko poruke pitao da se vidimo u jednom hotelu. Požalila sam se drugarici, rekla mi je da sve prijavim, ali nisam smela. On je moćan čovek, znala sam da će biti moja reč protiv njegove i da od toga nema ništa. Posle sam dala otkaz, ali nisam nikad pričala o tome - tvrdi Anita.

Anita Stanojlović
foto: Printscreen Pink Tv

Podsetimo, Anita se sa Jovanom Tomić Matorom nakon Zadruge 6 venčala u Crnoj Gori na Svetom Stefanu gde su napravili svadbu. Ipak, nakon ulaska u Elitu započela je vezu sa Anđelom Rankovićem, a nedavno su i oni raskinuli.

Kurir / Republilka / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

02:07

NAJCRNJI DAN ZA SRBIJU NAKON DRUGOG SVETSKOG RATA! Radulović: KAŽNJENI SMO jer su kriminalci i rijaliti zvezde postali VASPITAČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track