"TADA SAM ZASPALA POD LEKOVIMA I JEDVA SU ME PROBUDILI" Folkera priznala šta joj se desilo pred koncert: Jako sam se nasekirala
Foto: Kurir TV

au

"TADA SAM ZASPALA POD LEKOVIMA I JEDVA SU ME PROBUDILI" Folkera priznala šta joj se desilo pred koncert: Jako sam se nasekirala

Stars -

Pevačica Nada Obrić ispričala je da je jednom prilikom zakasnila na svoj koncert kada je zaspala u hotelu i jedva su je probudili.

Kako je Nada ispričala, ona je na solistički koncert zakasnila više od sat vremena, a publika ju je sve vreme čekala.

- Zakasnila sam sat i po na svoj solistički koncert u Zagrebu. Kada sam stigla u Zagreb i pitala sam kakva je reklama, oni kao pa išla je na radiju, nije na televiziji. Ja sam se tu jako nasekirala i odem u hotel popijem tabletu za spavanje da prespavam tu noć da bih preživela - ispričala je pevačica.

Nemanja Stevanović, Nada Obrić
foto: Kurri tv

- U jednom trenutku čujem telefon i jedan neartikulisani vrisak: „Nado , gde si izginućemo čekamo te na koncertu“, ja pitam da li ima tamo nekoga i skočim i u spavaćici krenem, oblačila sam se u liftu. Dole zagrabim čoveka u uniformi i vučem ga da me vozi. Stignem ja, hala krcata i ja šta da radim i izlazim na binu sve gori od zvužduka i ja ne znam šta da kažem- prisetila se Nada, pa dodala:

- Sačekala sam da prestanu ja im se obratim i kažem kako nisam bolesna i niko mi nije preminuo hvala Bogu i kažem iskreno da sam zaspala i da su me jedva probudili i da sam spremna i raspoložena da pevam do ujutru i zaista je bila fešta nismo gledali na vreme.

Kurir / Grand / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

05:19

STARS EP 300

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track