SPEKTAKL STANIJA DOBROJEVIĆ, BAKA PRASE I MILIGRAM OVOG UTORKA U EMISIJI "AMI DŽI ŠOU": Jutjub zvezda u ulozi Jelene Karleuše
Foto: Promo

SPEKTAKL STANIJA DOBROJEVIĆ, BAKA PRASE I MILIGRAM OVOG UTORKA U EMISIJI "AMI DŽI ŠOU": Jutjub zvezda u ulozi Jelene Karleuše

TV šou -

Ognjen Amidžić spojiće naizgled nespojivu ekipu, a najavljuje i iznenađenja

Ognjen Amidžić navikao je da publiku iznenađuje u svom večernjem šou-programu "Ami Dži šou", a tako će biti i večeras od 23 časa na TV Pink.

U poslednjoj emisiji u januaru Ognjen će ugostiti na prvi pogled nespojivu ekipu - rijaliti zvezdu Staniju Dobrojević, jednog od najpopularnijih jutjubera i predstavnika mlade generacije Bogdana Ilića, poznatijeg kao Baka Prase, i članove grupe Miligram Aleksandra Milića Milija i Alena Ademovića.

S više od milion pratilaca na Jutjubu i više od pola miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram, Baka Prase je jedna od trenutno najpopularnijih ličnosti među tinejdžerima. Posle nezapamćenog haosa koji su njegovi obožavaoci izazvali u jednom tržnom centru, Baka Prase će večeras ispričati kako se osećao nakon što je s tog događaja ispraćen uz policijsku pratnju.

- Ovo je Stanijino prvo pojavljivanje nakon hirurške intervencije i povratka iz Amerike, Mili će nam izvesti novu pesmu, a tu je i Baka Prase. Iako obično ja postavljam izazove svojim gostima, Baka Prase je ovog puta za mene spremio izazov, što će biti posebno zanimljivo. Otkriću još i da ćemo izvesti hevi metal verziju Milijeve pesme "Marihuana" - u ovoj verziji ja ću biti Suril, a Baka Prase će biti Jelena Karleuša. Dovoljno sam rekao, biće ludnica - rekao je Ognjen u susret novoj emisiji "Ami Dži šou".

Osim nove verzije pesme "Marihuana", koja je postigla veliki uspeh, Mili i Alen izvešće premijerno u emisiji "Ami Dži šou" novi hit "Plaćam parama".

Nakon što je zbog zdravstvenih problema napustila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima - "Zadrugu", Stanija Dobrojević se vratila u Srbiju, a prvo pojavljivanje biće upravo u emisiji "Ami Dži šou". Stanija će govoriti o zdravstvenom stanju nakon hirurške intervencije zbog koje je morala hitno da otputuje za Ameriku, o trenutnom odnosu s Vladimirom Tomovićem, s kojim je započela vezu u "Zadruzi", a potom je i okončala po izlasku, otkriće šta misli o ljubavnim parovima u najgledanijem rijalitiju, koji zadrugar joj je najprivlačniji, ali i da li planira da se vrati kao ravnopravni učesnik "Zadruge":

- Iako sam rekla da je s rijalitijima kraj, dogodio se veliki projekat kao što je "Zadruga". Nažalost, zbog zdravstvenog stanja sam morala da napustim rijaliti, ali sada je, hvala bogu, sve u najboljem redu, došla sam u svoju zemlju. Da li ću se vraćati u "Zadrugu", saznaćete ako budete večeras uz "Ami Dži šou". Vidim da su se zavrtele mnoge priče unutra, svi ljubavni parovi su mi mnogo slatki, ima i svađa, zapravo, čini mi se da sve ide svojim tokom. Uzbuđena sam zbog gostovanja jer je kod Amidžića uvek interesantno. A što se tiče njegovih izazova, s njim se nikad ne zna. Ne znam šta da očekujem.

Da ovo ne bude sve, posle ultrahita "Autotjun", gledaoce očekuje i megapremijera nove pesme Zorana Šumadinca i Mimija Cara "Žena faraona".

Ne propustite novo izdanje emisije "Ami Dži šou" večeras od 23 časa samo na TV Pink!

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track