Najnovije vesti

SNIMA SE NASTAVAK "MILE PROTIV TRANZICIJE"! Novi junaci Nikola Đuričko i Branka Katić!
Foto: Promo/Petar Lazović

legendarna serija

SNIMA SE NASTAVAK "MILE PROTIV TRANZICIJE"! Novi junaci Nikola Đuričko i Branka Katić!

TV šou

Snimanje nastavka legendarne serije "Mile protiv tranzicije" počelo je u Beogradu, a novi serijal pod nazivom "Ujka novi horizonti" gledaoci će imati prilike da gledaju na jesen. Autor i scenarista popularne serije Srđa Anđelić stoji i iza ovog humorističkog serijala.

foto: Promo/Petar Lazović

"Serija će biti i smešna i maksimalno ozbiljna. Suština je da naše društvo hrli u reformama, napreduje u svakom mogućem smislu, rezultati su fantastični samo jedan čovek i nekoliko njegovih drugova u to ne veruje. On se bori protiv tih reformi i progresa i napretka na svaki mogući način. U toj borbi je dozvoljeno sve", kaže Anđelić.

Glavnu ulogu ujke tumači Nikola Đuričko. Inače, ujka je slučajni prolaznik koji sticajem okolnosti postaje zvezda borbe protiv EU. On preuzima na sebe sve nuspojave reformi, ukazuje na opasnost po navike i običaje i od malog čoveka se transformiše u narodnog tribuna.

foto: Promo/Petar Lazović

"Ujka je profesor OTO koji je dobio otkaz zato što je hteo da izbaci engleski iz školskog programa. Dolazi da živi kod sestre Mace i njenog sina. Odatle počinje čitava peripetija, gde sa svojim pratiocima pokušava da zadrže tranziciju koliko god je to moguće", kaže Đuričko.

Ujkinu sestru bliznakinju Macu igra Branka Katić, koja je glas razuma u celoj priči. Pored premijere ove serije, publika će na Novoj S na jesen ekskluzivno moći da gleda drugu sezonu "Senki nad Balkanom", kao i četvrti nastavak "Ubica mog oca".

foto: Promo/Petar Lazović

Kurir.rs / Foto: Promo/Petar Lazović

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...