NAPISAN I NASTAVAK: Evo kome je reditelj posvetio seriju PET!
Foto: Nemanja Nikolić

Završeno emitovanje na RTS

NAPISAN I NASTAVAK: Evo kome je reditelj posvetio seriju PET!

TV šou -

Nakon tri meseca emitovanja na RTS završeno je emitovanje serije "Pet" reditelja Balše Đoga.

Posle devet epizoda sagledali smo splet okolnosti koji je pet saveznica - Ninu, Aleksandru, Nataliju, Katarinu i Sonju, spojio u nepredvidive protivnice od kojih niko nije mogao da očekuje da će se pojaviti na pozornici kriminala. Gala Videnović vratila se glumi u velikom stilu.

- Čujem da su rejtinzi veliki, milion i po ljudi svake subote gleda ovu seriju i to je činjenica koja pokazuje da je odlično prošla kod gledalaca - kaže glumica za RTS.

foto: Nemanja Nikolić

Njena koleginica Jelena Đokić naglašava da je serija "Pet" krimi-bajka: - Neko se usudio da, kao što naš narod kaže, "kašičicom na bager" udari i sprovede neke odluke.

Žensku petorku buntovnica igraju Jelena Đokić, Hristina Popović, Marija Karan, Gala Videnović i Milena Radulović. A hoće li se drama glavnih junakinja nastaviti, razrešio je reditelj Balša Đogo.

foto: Nemanja Nikolić

- Mi smo smislili drugi deo serije, nešto smo i napisali. Sad je lakše, jer je lepeza likova razvijena. Krimi-triler se ne razlikuje mnogo od drugih žanrova, osim što je on uslovljen, nemate uslova za improvizaciju u okviru onoga što napišete - otkriva Đogo, koji je seriju posvetio svom prijatelju Nebojši Glogovcu.

foto: Aleksandar Jovanović

Serija "Pet" paralelno se emitovala na RTS i Superstar kanalu, a dobre reakcije imala je kod publike i kritike.

Kurir/ Foto: Nemanja Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track