Najnovije vesti

Uz "Njena pravila sa Ninom" i "Bez faula!" zavirite u život i karijeru naših najuspešnijih sportista
Foto: Promo

Uz "Njena pravila sa Ninom" i "Bez faula!" zavirite u život i karijeru naših najuspešnijih sportista

TV šou

Sportska redakcija portala B92.net pripremila je nove poslastice za prave ljubitelje sporta.

Nakon nekoliko uspešnih godina i čak 130 audio emisija, najslušaniji sportski podkast na našem jeziku "Sa terena" dobija pojačanje. I to video izdanje. I to ne jedno, već dva.

Svakog ponedeljka u 20 časova, uz novinare naše sportske redakcije, u novim video podkastima čitaoce B92.net čekaju dobro poznata lica.

Koleginica Nina Kolundžija će, u podkastu "Njena pravila sa Ninom", svake druge nedelje sa svojim sagovornicama razgovarati o napravedno zapostavljenom segmentu sporta i u Srbiji i u svetu – ženama u sportu i ženskom sportu. Kroz iskustva najboljih srpskih sportistkinja, poznatih stručnjaka, kao i malobrojnih žena na visokim sportskim funkcijama, analiziraćemo uslove u kojima bitiše ženski sport.

"Volela bih da njih, njihove rezultate, probleme i izazove učinimo vidljivijim i da promenimo narativ. Kada u pretraživaču potražite 'najbolje sportistkinje Srbije', najpre se pojave 'najlepše sportistkinje Srbije' što dovoljno govori o tome na koji način se pristupa ženskom sportu. Osim toga, neuporediv je broj vesti i intervjua sa sportistima, s jedne, i sportistkinjama, s druge strane. Sve su to razlozi zbog kojih sam odlučila da pokrenem podkast", kaže Nina Kolundžija.

Istovremeno, svake druge nedelje imaćete prilike da uživate i u podkastu "Bez faula!" i kolegu Miloša Šaranovića koji će uz novinare sportske redakcije B92.net obrađivati aktuelne i bitne sportske teme, razgovarati sa najvažnijim imenima iz sveta sporta i pokušati da vam otkrije neke stvari koje o sportu možda i niste znali.

"Pričama o sportu nema kraja. U podkastu 'Bez faula!' nema kraja, ima glave i repa i svih sportskih tema. Uz maksimalno poštovanje sagovornika, u granicama fer pleja, ali bez kompromisa…", najavljuje urednik sportskog programa TV B92 Miloš Šaranović.

Prva Tv
foto: Promo

"Naša sportska redakcija vredno radi da čitaocima pruži najvažnije sportske vesti, najpreciznije analize, specijalnim izdanjima isprati sva najveća takmičenja... Svojevrsni povratak Nine i Miloša na stranice B92.net omogućiće nam da Vam se približimo u još jednom formatu – video podkastu", kaže urednik sportske redakcije portala B92.net Aleksandar Kovačević.

Promo tekst  

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...