VEČE EMOCIJA I SPEKTAKLA: Finale „Zvezde Granda“ u 21 sat
Foto: Prva promo

VEČE EMOCIJA I SPEKTAKLA: Finale „Zvezde Granda“ u 21 sat

TV šou -

Plus nova serija „Dar Mar“ od ponedeljka, 28. juna

Pred publikom je finale najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u 21h na Prvoj televiziji. Za titulu najboljeg boriće se 16 finalista iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije, koji su u najuži krug ušli nakon skoro dve godine muzičke borbe, koliko je zbog pandemije korona virusa trajala ova sezona. „Očekuje nas jedna fantastična emisija, fenomenalna, sa puno pevanja, emocija. Došli smo u takav problem, i žiri i ja, da ne možemo da procenimo ko je najbolji, svi su zaista dobri. Posle dve godine znaćemo konačno ko je pobednik „Zvezda Granda“ za sezonu 2020./2021.“.

Zvezde granda
foto: Prva promo

Ove godine pobednika Zvezda Granda bira isključivo publika i to SMS glasanjem, a nagradni fond „Grand produkcije“ je izuzetno vredan. Pored statue, finalistu koji trijumfuje u velikoj završnici očekuje i automobil marke „Škoda Scala“, kao i dve pesme i kompletan marketing u okviru Grand produkcije. Uzbuđenjenje do večerašnjeg finale raste, kako među takmičarima tako i među članovima žirija. Sama završnica ove sezone obilovaće sjajnim notama, beskrajnim humorom i zabavom koja se ne propušta. U međuvremenu, ekipa Grand produkcije vredno sprema novu sezonu koju ćemo gledati od jeseni.

Takođe, Prva televizija će obradovati svoje gledaoce još jednom hit serijom “Dar Mar”. Od ponedeljka, 28. juna svakog dana u 21h pratićemo ovu fantastičnu dramu sa humorističkim elementima, koja je okupila vrhunsku regionalnu produkcionu i glumačku ekipu.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track