Najnovije vesti

NOVU SEZONU EMISIJE AMI G SHOW OTVARA U LETEĆEM AUTOMOBILU? Ognjen Amidžić odgovorio na izazov i testirao patent Željka Mitrovića!
Foto: Promo

NOVU SEZONU EMISIJE AMI G SHOW OTVARA U LETEĆEM AUTOMOBILU? Ognjen Amidžić odgovorio na izazov i testirao patent Željka Mitrovića!

TV šou

Aktuelni i ekskluzivni gosti, lude igrice i prepoznatljiv humor Ognjena Amidžića očekuje vas i u novoj sezoni njegove autorske emisije „Ami G Show“, koja počinje sa emitovanjem u utorak 7. septembra u dobro poznatom terminu – od 22 časa.

Ami G
foto: Promo

Kako svoje goste često voli da stavlja na izazove, odlučili smo da i mi njega stavimo na jedan izazov – da isproba leteći automobil, patent Željka Mitrovića. A Ognjen je to bez razmišljanja prihvatio! Doduše, samo za fotografiju, a isprobao je i čuvenu ručnu raketnu lansirnu rampu. Pa ko zna, možda novu sezonu emisije „Ami G Show“ započne upravo sletanjem u letećem automobilu u novi redizajnirani studio.

Ami G
foto: Promo

Očekujem da 14. sezona ostvari bar približne rezultate kao 13. i da ostanemo na tom nivou. To bi me zadovoljilo. Nadam se da će 14. sezona doneti neke nove stvari i meni i ekipi, možda otvoriti neke nove putanje za budućnost. Teško je svake sezone biti inovativan, jer se smanjuje broj ljudi kojima raspolažeš, manje je tema. Ima dosta zanimljivih ljudi, samo je stvar procene da li oni mogu da budu u ovakvom šou programu, koji se bavi najpopularnijim i najbitnijim ljudima u određenom trenutku. Spremili smo ludnicu za ovu sezonu, kao i potpuno novi studio – rekao je Ognjen.

Ami G
foto: Promo

Mnogo je noviteta ali jedno ostaje isto: Amidžić će i u novoj sezoni ugostiti poznate ličnosti iz različitih sfera – od glumaca i pevača, preko sportista, do političara – i stavljaće ih na izazove u kojima niste mogli ni da ih zamislite. A u novoj sezoni, izazovi će biti luđi nego ikad pre.

Ne propustite početak nove, 14. sezone emisije “Ami G Show” u utorak 7. septembra uživo od 22 časa na TV Pink!

Promo tekst

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja