KRIMI SERIJE NA KURIR TELEVIZIJI RADNIM DANIMA U 22H: Ne propustite hit seriju Tajkun
Foto: Promo

KRIMI SERIJE NA KURIR TELEVIZIJI RADNIM DANIMA U 22H: Ne propustite hit seriju Tajkun

TV šou -

Kontroverzni biznismen i vlasnik velike firme ulazi u proces privatizacije jednog privrednog kombinata. Za to vreme Tužilaštvo za organizovani kriminal mu sprema optužnicu, a oko njega se smenjuju prijatelji i oni koji se tako predstavljaju. To je okosnica radnje vrhunskog domaćeg krimi trilera Tajkun, koji se emituje na Kurir televiziji radnim danima od 22 časa.

Počevši od izbora glumaca, preko kamere, režije i kvalitetnog scenarija, ova serija se izdvojila u odnosu na slična ostvarenja domaće produkcije.

Glavnu ulogu, kontroverznog biznismena, igra Dragan Bjelogrlić, a u glumačkoj postavi su i Hana Selimović, Branislav Trifunović i mnogi drugi.

Režiju potpisuje Miroslav Miša Terzić, reditelj nagrađivanih filmova “Ustanička ulica” i “Šavovi”.

Deset nastavaka kao scenarista potpisuje Ðorđe Milosavljević, koji za svoju priču kaže da je provokativna, opasna tema "skrivena na otvorenom". - Svi smo mogli da je vidimo, ali je bila potrebna jedna doza autorske hrabrosti i bezobrazluka da bi krenuli njome da se bavimo. Ova priča tiče se svih nas, jer svi u njoj učestvujemo na neki način - kao žrtve ili kao saučesnici - objasnio je Milosavljević.

Drama i turbulentan život moćnog čoveka na vrhuncu njegove karijere, u trenutku kada i država i neprijatelji sa one strane zakona prete da unište njegovo poslovno carstvo, tema je ove hit serije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track