NOVE EPIZODE NAJDUGOVEČNIJE TELENOVELE VEČERAS OD 20.00 NA PRVOJ TELEVIZIJI
Foto: Promo

NOVE EPIZODE NAJDUGOVEČNIJE TELENOVELE VEČERAS OD 20.00 NA PRVOJ TELEVIZIJI

TV šou -

Povratak "Igre sudbine"

Najdugovečnija i omiljena televizijska serija "Igra sudbne" ove večeri vraća se u dobro znani termin od 20.00 na Prvu televiziju. Nova sezona ove telenovele doneće pregršt obrta, nove ljubavi i spletke, prijateljstva i ratove, simpatije i netrpeljivosti, ali i slatkih ljubavnih muka...

U novoj sezoni očekujte neočekivano, sve što ste do sada mislili da znate o Kanačkima i Ožegovićima može biti promenjeno ili ne. Sigurni smo da će vam nove epizode doneti uzbuđenje i prikovati vas uz frekvenciju Prve svakog dana od 20.00.

Uz stare i nove likove, neverovatne obrte, kao i obično, u "Igri sudbine" videćete da ništa nije onako kako izgleda na prvi pogled. Novu sezonu vaše Nastavak omiljene serije gledaćete bez daha, uz suze i smeh, nevericu i strepnju za njene junake.

Sa ekipom "Igre sudbine" rastali smo uz prisustvo policije. Aleksu i Luku iz vile Kanački odveo je Cole na informativni razgovor, a već večeras saznaćemo šta je razlog privođenju. Zvrk je krenula u Sloveniju i znamo da je na putu autobus doživeo stravičnu saobraćajnu nesreću, da li je ona poginula ili ne? Tića i Pančeta znaju da je njihov loz izvučen, a nagrada od milion evra je primamljiva, ali znaju li gde je ta srećka?

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track