OVO JE UČESNIK O KOM ĆE SVI PRIČATI! Produkcija spremila KEC u RUKAVU, niko neće ostati IMUN na njega
Foto: Printscreen YT

OVO JE UČESNIK O KOM ĆE SVI PRIČATI! Produkcija spremila KEC u RUKAVU, niko neće ostati IMUN na njega

Rijaliti -

Sedma sezona "Zadruge", koja će ove godine skromno nositi naziv "Elita", samo što nije počela, a planovi za novo izdanje popularnog TV formata čuvaju se u strogoj tajnosti.

Međutim, produkcija najgledanijeg rijalitija će 3. septembra, za kada je najavljen početak emitovanja, izvući "keca" iz rukava i šokirati javnost novim učesnikom.

Nakon što je "Zadruga" osvojila publiku širom regiona sa svojim dramama, intrigama i emocijama, produkcija je rešila da ništa ne ostavlja slučaju, te su se pobrinuli da i nova sezona obori sve rekorde gledanosti, a kako se piše, sve nade polažu u misterioznog učesnika koji obećava da će doneti još više uzbuđenja i nepredvidljivosti na imanju u Šimanovcima.

Elita
foto: Printscreen

Naime, prema rečima izvora koji je upućen u detalje "Elite", novi zadrugar je navodno osoba koja nikada nije učestvovala u rijaliti programima, ali koja će zasigurno uneti svežu energiju i dinamiku u Belu kuću.

- Sprema se nešto potpuno neočekivano. Svi gledaoci "Zadruge" znaju da ovaj šou ne manjka dramatičnih trenutaka, ali produkcija je sada sve podigla na viši nivo. Sigurni su da će "Elita" oboriti sve rekorde gledanosti, kao i da će novi učesnik kojeg čuvaju kao "keca" u rukavu napraviti opšti haos pred kamerama. Ne smem puno da otkrivam, ali novi zadrugar je već stekao reputaciju kao osoba koja bi sve gledaoce mogla da ostavi bez teksta, tako da se već podstiču nagađanja o tome kakve će se sve priče i konflikti razvijati - navodi izvor koji je hteo da ostane anoniman, te dodaje da će se ovog tajanstvenog učesnika svi pribojavati:

- Dolazak novog učesnika često uticaće na dinamiku unutar celog imanja. Ni stariji učesnici neće znati šta ih je snašlo, a kamoli novi... Nepredvidiv je i spreman na sve, čovek kao da je rođen da živi pred kamerama. "Zadruga 7" već obećava, a siguran sam da će gledaoci biti prikovani za male ekrane dok budu pravili svaki korak novog skandal majstora - zaključuje izvor.

Podsećanja radi, Milica Mitrović najavila je da će nova sezona "Zadruga", koga će ove godine nositi naziv "Elita" početi sa emitovanjem 3. septembra od 21 čas. Od poznatih lica, za sada je potvrđeno učešće Marka Đedovića, Milene Kačavende i Mensura Ajdarpašića koji će se ponovo naći na malim ekranima, ovog puta kao učesnici "Elite". Lekarski pregledi su u toku, međutim, produkcija najgledanijeg TV formata sve čuva u strogoj tajnosti i još uvek nije poznat tačan datum kada će nova sezona rijalitija početi sa emitovanjem.

kurir.rs/republika

Bonus video:

02:05

MILOŠ BOJANIĆ OTKRIO DA LI SE VRAĆA U RIJALITI! Njegova kuća na moru meri se U MILIONIMA, a planira da jede smo ono što ulovi?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track