BRODVEJSKI ŠOU ZA PAMĆENJE! Željko Mitrović podelio PREMIJERNE kadrove sa probe predstave ''LUCIFER''! (VIDEO)
Foto: Pink Media Group / J Simonović

BRODVEJSKI ŠOU ZA PAMĆENJE! Željko Mitrović podelio PREMIJERNE kadrove sa probe predstave ''LUCIFER''! (VIDEO)

TV šou -

Komentari oduševljenja se nižu na društvenim mrežama!

Vlasnik i direktor Pink Media Group Željko Mitrović objavio je na Instagramu prve kadrove sa snimanja tizera za autorsku predstavu ''Lucifer'' koja najavljuje početak rada Teatra Odeon, velelepnog pozorišta specijalizovanog za mjuzikle.

“Kažu mi glumci i plesači da sam škrt na video-snimcima sa probe mog Lucifera! Ok, evo malčice i dosta! “- poručio je Mitrović, a komentari oduševljenja se nižu.

Podsetimo, Željko Mitrović je ranije sa svojim pratiocima podelio:

“Ljudi tiho pate za onim što nemaju, plašeći se da ne izgube ono što imaju….a zapravo imaju samo čežnju uramljenu u besmislu svoje smrtnosti, reče ON u predstavi Lucifer koja će otvoriti teatar Odeon!"

Inače, Mitrovićeva ideja jeste da u njegovom digitalnom pozorištu, specijalizovanom za mjuzikle svoje mesto na sceni i iza nje nađe oko stotinu zaposlenih među kojima će biti plesači, koreografi, pozorišni reditelji imnogi drugi mladi i talentovani ljudi. Teatar Odeon ide internacionalnim plesnim koracima, a ovo digitalno pozorište nedvosmisleno već sada pokazuje da su kvalitet i originalnost garancija za njegov uspeh.

1 / 11 Foto: Pink Media Group / J Simonović

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja