Najnovije vesti

NAGRADNA IGRA UZMI RAČUN I POBEDI: Računi donose 10 stanova
Foto: Shutterstock

Premije nagradne igre

NAGRADNA IGRA UZMI RAČUN I POBEDI: Računi donose 10 stanova

Biznis

U osam izvlačenja u igri „Uzmi račun i pobedi 2018“ biće podeljeno osam stanova u Beogradu i dva u Novom Sadu, kao i 100 automobila „fijat 500L“

Građani koji revnosno sakupljaju fiskalne račune za nagradnu igru „Uzmi račun i pobedi 2018“ imaće šansu da tokom godine osvoje jedan od 10 stanova, saznaje Kurir.


Pored ove glavne nagrade, igrači konkurišu i za jedan od 100 automobila, što je duplo više nego u nagradnoj igri 2017, kada je dodeljeno 50 „fijata 500L“.


Novogradnja


- Spisak nagrada još nije definitivan, ali je za sada sigurno da će u nagradnoj igri biti dodeljeno 10 stanova u ukupno osam izvlačenja. Svi stanovi će biti novi, neuseljeni i različite kvadrature. Za razliku od prošle godine, kada su svi podeljeni stanovi bili u prestonici, ove godine će osam biti u Beogradu, a dva u Novom Sadu. Što se tiče automobila, biće podeljeno ukupno 100 i opet će, najverovatnije, biti „fijat 500L“ - kaže izvor Kurira blizak priređivačima nagradne igre.


Kako saznajemo, novina je i da ove godine na spisku nagrada neće biti putovanja.

- Nijedna turistička agencija za sada se nije ponudila da pokloni putovanja, tako da ih verovatno neće ni biti. Što se tiče robnih nagrada u vidu tehničke robe, one će po broju biti na nivou prošle godine - dodaje naš sagovornik.

foto: Shutterstock


Duplo više nagrada


Podsetimo, prošle godine u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“ dodeljena su tri putovanja u Njujork, pet u Pariz, 10 letovanja u Grčku i po četiri letovanja na Staroj planini i Zlatiboru. Precizan fond nagrada, kako saznajemo, biće objavljen sledeće nedelje, a ukupna vrednost nagradnog fonda iznosiće oko 270 miliona dinara.


Nagrade će jednim delom finansirati budžet Srbije, dok će deo nagrada obezbediti kompanije, članice Nacionalne alijanse za lokalni ekonomski razvoj.

 

 

Kurir / E.K.

 

Foto: Shutterstock, Printscreen

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...