UZMI RAČUN I POBEDI: Danas 4. izvlačenje, stanovi u Novom Sadu i Zemunu čekaju vlasnike
Foto: Printscreen

Veliko interesovanje građana za nagradnu igru

UZMI RAČUN I POBEDI: Danas 4. izvlačenje, stanovi u Novom Sadu i Zemunu čekaju vlasnike

InfoBiz -

Četvrto izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" biće danas u 17.25 sati u direktnom prenosu na Prvom programu RTS.

foto: Kurir

Nagrade su dva stana, u Novom Beogradu od 70 kvadrata i u Zemunu od 55 kvadrata, 14 automobila "fijat 500L" i 20 robnih vaučera. Pošta Srbije je saopštila da je za prvi krug nagradne igru stiglo skoro šest miliona koverti. Planiran je i drugi krug izvlačenja nagrada koji će trajati od 7. aprila do 5. maja u kojem će biti četiri izvlačenja.

(KURIR TV) UZMI RAČUN, OKADI I POBEDI: Evo kako ovaj Beograđanin priziva sreću uoči izvlačenja! DUNI 3 PUTA! HIT!

Pravo učešća u toj nagradnoj igri imaju punoletni građani s prebivalištem ili boravištem u Srbiji, ako pošalju po 10 računa ili "slipova" izdatih od 1. januara ove godine na iznos od bar 100 dinara. "Slipovi" i računi se šalju odvojeno, u neadresiranim koveratama sa napomenom "Uzmi račun i pobedi 2018", a poštarina se ne plaća. Kao i prošle, i ove godine se opštine i gradovi takmiče u prikupljanju najvećeg broja računa.

foto: Printscreen

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", koju organizuje Vlada Srbije u saradnji s Nacionalnom alijansom za lokalni ekonomski razvoj i kompanijama članicama "Saveza za fer konkurenciju", prošle godine je poslato više od 85 miliona računa.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Printscreen/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track