UZMI RAČUN I POBEDI: Uručeni automobili dobitnicima
Foto: Tanjug/Rade Prelić

dobili po fiat 500L

UZMI RAČUN I POBEDI: Uručeni automobili dobitnicima

Društvo -

Dobitnicima trećeg ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2018" danas su svečano uručeni ključevi automobila "Fiat 500l".

Ključeve 12 automobila uručio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Djorđević koji je uz čestitke dobitnicima poručio da je ta nagradna igra premašila sva očekivanja.

"Trudićemo se da građani iz borbe protiv sive ekonomije osete bolji i kvalitetniji život", naglasio je ministar na beogradskom Sajmu automobila i dodao da je do danas za nagradnu igru pristiglo više od 5 miliona i 100 koverata, što pokazuje da su građani svesni da Vlada na taj način radi dobru stvar.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Ministar je najavio da će u novom ciklusu biti više nagrada, a između ostalog, da će glavna premija biti stan u kompleksu "Beograd na vodi".

Automobile su dobili Stevan Staletović, Dragoslav Nikolić, Velimir Kleut, Milan Mirković, Dragana Mitrović, Milomirka Kilibarda, Dajana Nedeljković, Slađana Softić, Ružica Iskla, Katarina Petrović, Ljubinka Stojanović i Živorad Dekić.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" deo je edukativne kampanje Vlade Srbije u okviru borbe protiv sive ekonomije i za cilj ima podizanje svesti građana i privrede o važnosti poštovanja propisa.

U prvom krugu u novom ciklusu nagradne igre biće dodeljeno pet stanova, 50 automobila i 80 robnih vaučera.

Kurir.rs/Tanjug

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) U ovom srpskom gradu je eskaliralo vršnjačko nasilje. Čak 956 slučajeva nasilja za jedno plugodište!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track