Najnovije vesti

STIGLO OKO 11 MILIONA KOVERATA: Danas poslednje izvlačenje u igri Uzmi račun i pobedi
Foto: Printscreen RTS

nagradna igra

STIGLO OKO 11 MILIONA KOVERATA: Danas poslednje izvlačenje u igri Uzmi račun i pobedi

Biznis

Poslednje izvlačenje u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi 2018" biće održano danas, a u igri za vredne nagrade je čak 10.732.295 koverata koje su slali građani.

 

Izvlačenje će biti uživo na Prvom programu RTS danas u 17.20 Nagrade će izvlačiti muzičar Momčilo Bajagić Bajaga, glumac Bojan Perić, glumica Andrea Ržaničanin, bronzana džudistkinja iz Tel Aviva Milica Nikolić, pevač Sergej Chetković, kao i selektor i golman fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić i Vladimir Stojković.

 

Oni su među brojnim javnim ličnostima koje su podržale borbu protiv sive ekonomije.

 

Kako je saopštila Vlada Srbije, koja je priređivač nagradne igre, nagrade koje ovaj put očekuju učesnike su 30 robnih vaučera koji se mogu iskoristiti u poznatim prodajnim objektima, 14 automobila Fiat 500L i čak dva stana jedan od 72 metara kvadratnih na Novom Beogradu i glavna premija - stan u izgradnji u Beogradu na vodi, površine 70 metara kvadratnih.

 

Komisija od pet članova prisustvovaće izvlačenju i odmah tokom emisije, proveriti ispunjenost uslova definisanih Pravilima nagradne igre.

 

Ukoliko Komisija ustanovi da bilo koja od izvučenih koverata ne ispunjava uslove za učešće u nagradnoj igri, izvlačenje koverata se nastavlja sve dok se ne izvuče koverta koja ispunjava uslove.

 

Saopšteno je da će Vlada Srbije, kao priređivač nagradne igre, sve srećne dobitnike pozvati već sutra i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

 

Priređivač zadržava pravo da obavi naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri. Ukoliko se utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

 

Imena dobitnika biće objavljena u četvrtak 3. maja, dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku od 30 dana dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana.

 

Nagradna igra "Uzmi racun i pobedi 2018" deo je edukativne kampanje u Godini borbe protiv sive ekonomije, ciji je cilj podizanje svesti građana i privrede o značaju suzbijanja sive ekonomije, stimulisanje bezgotovinskog plaćanja i jačanje motivacije za poštovanje propisa.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Printscreen)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...