Najnovije vesti

DOBITNICA STANA DUŠANKA ĐURIĆ: Miroslav je moj heroj! Danima sam ga tražila da mu kažem da ću njegovu sliku da stavim uz moju porodicu!
Foto: FK Partizan

Kapiten Partizana joj doneo sreću

DOBITNICA STANA DUŠANKA ĐURIĆ: Miroslav je moj heroj! Danima sam ga tražila da mu kažem da ću njegovu sliku da stavim uz moju porodicu!

Fudbal

Ako verujemo u nju, sreća će nam se i osmehnuti!

U to se lično uverila i gđa Dušanka Đurić dobitnica jednog od dva stana u Beogradu i Zemunu u nagradnoj igri Vlade Republike Srbije – Uzmi račun i pobedi.

 

 

U društvu supruga Slobodana i unuke, gđa Đurić je posetila SC Partizan-Teleoptik sa željom da lično upozna i zahvali se onome koji joj je i sreću doneo, kapitenu Partizana Miroslavu Vulićeviću.

 

− Nikada neću zaboraviti taj dan – ushićeno počinje priču gđa Đurić.

 

− Ovako nešto može da priredi samo neko ko je tako poseban, ko ima veliko srce i blistavu karijeru poput Miroslava. Danima sam ga tražila da mu kažem da ću njegovu sliku da stavim uz moju porodicu i da ga pozovem na useljenje! Nemam reči kojim mogu da mu se zahvalim, a srce mi je puno što sam ga danas upoznala.

 

foto: FK Partizan

 

Skoro šest miliona koverti bilo je u konkurenciji za dva stana u Beogradu uz 14 automobila, kao i 20 vaučera za robu i tehniku. Vulićević je izvukao drugi stan od 55 kvadrata koji se nalazi u Zemunu, odmah pored SC Partizan-Teleoptik

 

− Prosto je neverovatno da upravo te nove zgrade gledaju baš na naš centar i terene za trening. Bila mi je velika čast da sam učestvovao u nagradnoj igri koja ima za cilj suzbijanje sive ekonomije, a koja pritom može da usreći mnoge od nas. Ja lično ne učestvujem u nagradnim igrama, ali kako sada stoje stvari mislim da ću početi i to baš ovu! A tek kada upoznate ovako divne ljude poput porodice Đurić, onda vam je još draže što su baš oni bili srećne ruke – kaže Vulićević.

 

Kako je proteklo upoznavanje, koje poklone je porodica Đurić dobila od Partizana i da li će i dalje igrati nagradnu igru, pogledajte u video prilogu.

 

 

Kurir sport

Foto: FK Partizan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

KURIR SPORT: Bruka sa Stolicom, Bruka sa Mažićem i budalaština sa podelom bodova

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...