Najnovije vesti

VUČIĆ O AUTO-PUTU KRAGUJEVAC-BATOČINA: Biće potpuno gotov sledeće godine, potpisaćemo i ugovor za izgradnju Moravskog koridora
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

VUČIĆ O AUTO-PUTU KRAGUJEVAC-BATOČINA: Biće potpuno gotov sledeće godine, potpisaćemo i ugovor za izgradnju Moravskog koridora

Biznis

KRAGUJEVAC - Auto-put od Kragujevca do Batočine biće potpuno gotov sledeće godine, a razmatra se i mogućnost izgradnje auto-puta od Kragujevca do Gornjeg Milanovca u narednim godinama, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić je odgovarajući na pitanja novinara rekao da bi sledeće godine trebalo da potpišemo i ugovor za izgradnju tzv. Moravskog koridora odnosno autoputa od Pojata do Preljine.

"Ostaje problem spajanja sa Čačkom i Kraljevom. Treba da vidimo kako da napravimo konekciju sa Gornjim Milanovcem, ali taj autoput ne možemo da pravimo još dve ili tri godine, bilo bi previše. Videćemo kako da napravimo najbolju putnu konekciju", rekao je Vučić.

Dodao je da treba, takođe, napraviti do Majnd parka šest kilometara dugu prugu kako bi šinska vozila, koja će se tu praviti, mogla odmah da izlaze na šine. "Imamo još mnogo posla i to će sve Ana (Branbić) da završi", dodao je Vučić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Tanjug/Dimitrije Goll)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...