HOTEL STARA PLANINA: Nije tačno da je objekat zatvoren, hakovan nam je profil na Fejsbuku
Foto: SP Resort

demanti

HOTEL STARA PLANINA: Nije tačno da je objekat zatvoren, hakovan nam je profil na Fejsbuku

InfoBiz -

Hakovan nam je Facebook profil, a državni hotel Stara planina radi bolje nego ikada pre, kaže Goran Karadžić v.d. direktora JP Stara planina, povodom hakerskog napada na stranicu ovog hotela na poznatoj socijalnoj mreži.

Fejsbuk stranica hotela Stara planina hakovan je tokom prethodne noći, a na istoj je zatim objavljeno i kako je hotel trajno zatvoren, što naravno nema nikakve veze sa istinom, budući da hotel radi bolje nego ikada pre.

-Hakovan nam je profil, a sve radi, naravno! Pokušavaju da se igraju “IT – tastatura-ŠERPA mafijaši” sa ozbiljnom državnom firmom, kakve i jesu i JP Stara planina i SP RESORT, budite sigurni da neće moći”, rekao nam je Karadžić povodom hakerskog napada.

SP Resort, Stara planina
foto: SP Resort

Inače, hotelski kompleks “KROV SRBIJE – SP RESORT” prvi je u Evropi uveo obavezno testiranje svojih gostiju, a sve kako bi se maksimalno ispoštovale mere zaštite i zdravlje ljudi.

Resort od 02. januara, pored ostalih epidemioloških mera, od svih gostiju starijih od 15 godina zahteva da prilikom prijave u hotel imaju neki od:

– negativan RT – PCR test na prisustvo virusa SARS- COV- 2, ne stariji od 48 časova, ili – negativan antigenski test, takođe, ne stariji od 48 časova, ili – pozitivan serološki test na antitetala.

Javno preduzeće Stara Planina i SP RESORT u saradnji sa zdravstvenim centrom Knjaževca će svim gostima omogućiti testiranje i u hotelu Stara Planina antigenskim testom. Cena testa je 1.200 dinara a očekivano vreme čekanja na rezultat je 15 do 20 minuta.

(Kurir.rs//www.pressserbia.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track