UZMI RAČUN I POBEDI: Srećni dobitnici preuzeli ključeve svojih automobila (FOTO)
Foto: Tanjug/Nataša Lazarević

nagradna igra

UZMI RAČUN I POBEDI: Srećni dobitnici preuzeli ključeve svojih automobila (FOTO)

InfoBiz -

Dobitnicima iz tri kruga izvlačenja ovogodišnje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" danas su u Kragujevcu uručeni ključevi automobila "fijat 500L".

Ključeve 15 automobila uručio je državni sekretar u Ministarstvu za rad Mirko Janić koji je čestitao dobitnicima koji su došli da potpišu ugovor i preuzmu svoje automobile.

Janić je naglasio da uzimanje fiskalnih računa ima veliki značaj u suzbijanju sive ekonomije.

- Jedan od efikasnih načina za sprečavanje sive ekonomije je izdavanje fiskalnih računa svakom građaninu. To znači da će prilikom svakog prometa biti plaćen porez, a samim tim će biti više novca u budžetu, biće veći prihod i shodno tome ćemo moći da planiramo da se opreme bolnice, da ulažemo u zdravstvo, nove puteve, veća socijalna davanja za najugroženije kategorije i da smanjimo nezaposlenost - rekao je Janić.

Uzmi račun i pobedi
foto: Tanjug/Nataša Lazarević

Veliko interesovanje građana za učešće u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" pokazuje i da prepoznaju koliki je značaj ove akcije. Janić ističe da u izvlačenju učestvuje više od tri miliona koverata.

Uzmi račun i pobedi
foto: Tanjug/Nataša Lazarević

- Ogromno interesovanje i te kako govori o svesti naših građana da prepoznaju da siva ekonomija neće uspeti i da ćemo zajednički sa Vladom Republike Srbije uspeti da sprečimo svaku vrstu sive ekonomije i zloupotrebe i da na taj način prihodujemo u budžetu i uradimo neke kvalitetne stvari za državu - rekao je Janić.

Dobitnici automobila iz raznih krajeva Srbije danas su u salonu automobila Nikom preuzeli svoje automobile, a kako su rekli, račune uzimaju stalno i učestvuju u nagradnoj igri.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track