OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA DA SE PRIJAVITE ZA 100 €: Rok ističe u ponoć, a evo kada možete da očekujete isplatu
Foto: Profimedia

državna pomoć

OSTALO JE JOŠ MALO VREMENA DA SE PRIJAVITE ZA 100 €: Rok ističe u ponoć, a evo kada možete da očekujete isplatu

InfoBiz -

Prijava za 100 evra za mlade od 16 do 29 godina počela je 15. januara i traje još samo danas (30. januar), tačnije do ponoći.

Ministar finansija Siniša Mali saopštio je juče da je pređen broj od 1.000.000 prijavljenih mladih za novčanu pomoć od 100 evra.

- Upravo smo prešli broj od 1.000.000 prijavljenih mladih za novčanu pomoć od 100 evra. Prijave traju do 30. januara na adresi idp.trezor.gov.rs. Isplata počinje u utorak 1. februara - napisao je ministar Mali na Instagramu.

Mladima će iznos od 100 evra biti uplaćen na račune 1, 2. i 3. februara.

Podsetimo, ovo nije jedina pomoć države u februaru, penzioneri će takođe dobiti jednokratnu pomoć u iznosu od 20.000 dinara, a isplata će biti 10. februara.

Za razliku od prošle godine kada je za 30 evra pomoći bila moguća telefonska prijava, sada će do novca biti moguće doći samo elektronskom prijavom i to u tri koraka.

U 3 KLIKA DO 100 EVRA NA OVOM LINKU

Ulaskom na sajt Uprave za trezor potrebno je kliknuti sa polje "Podnošenje prijave" i tu je potrebno uneti sledeće podatke: JMBG, broj lične karte i naziv banke u kojoj imate otvoren račun.

sto evra, 100 evra, sto evra za mlade
foto: idp.trezor.gov.rs Printscreen

Oni koji nemaju otvoren račun u banci, sve što treba da urade je da u padajućem meniju kliknu na željenu banku u kojoj će im automatski biti otvoren namenski račun. Po podizanju novca on će biti ugašen.

Po unošenju informacija imate mogućnost i da proverite podatke koje ste uneli, a po započinjanju isplate u svakom momentu možete proveriti i status svoje prijave.

Ukoliko je "boldovano" da je nalog poslat na plaćanje, treba i da očekujete novac.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track