DUGO SAM RAZMIŠLJAO KAKO JA, ROĐEN U PODGORICU, DA NAPRAVIM USPJEH U BEOGRAD: Poznati Crnogorac šokirao savetom zemljacima
Foto: Youtube Printscreen

iznenadio pratioce na mrežama

DUGO SAM RAZMIŠLJAO KAKO JA, ROĐEN U PODGORICU, DA NAPRAVIM USPJEH U BEOGRAD: Poznati Crnogorac šokirao savetom zemljacima

InfoBiz -

Beograd je opisao kao odskočnu dasku za uspešnu karijeru, mesto " iz kog se otvaraju sva vrata i probijaju granice"

BEOGRAD/PODGORICA - Dugo sam razmišljao kako da ja, neko ko je rođen u Podgoricu, napravim uspjeh u Beograd iz kojeg se otvaraju sva vrata i probijaju granice. Odmah da vam kažem zaboravite. Kao što sam i ja, iz razloga, što se krug zatvorio... - glasi šokantan savet zemljacima mladog ali već poodavno u regionu poznatog Crnogorca koji je na svom Fejsbuku upravo ovako opisao potragu za uspehom.

On je Beograd označio kao odskočnu dasku za uspešnu karijeru, mesto "iz kog se otvaraju sva vrata i probijaju granice", kako ga je sam opisao.

Iako u prvi mah svi pomisle da je reč o decenijskom SFRJ stereotipu - "Crnogorac, direktorska fotelja, Beograd", to ipak nije slučaj pa zato njegov savet čudi još više ako se zna da je reč o poznatom crnogorskom pop pevaču Banetu Nedoviću.

Rođen je 1985. u Podgorici gde je završio nižu i srednju muzičku školu. U rodnom gradu studirao je i umetnost. Mlađi ga znaju kao uspešnog solistu a stariji kao člana boj benda No Name, koji je predstavljao tada zajedničku državu na Evroviziji.

Vođen svojim muzičkim snom, od septembra 2014. živeo je u Beogradu, ali se prošle nedelje oglasio na Fejsbuku iznenadivši brojne poštovaoce vrlo neobičnim savetom mladim muzičkim snagama iz Crne Gore.

Centralno mesto na Banetovom Fejsbuku zauzimaju porodične fotografije sa suprugom, ćerkicom i sinom.

Kurir.rs/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track