25 KVADRATA I DEDIN ZAMRZIVAČ ZA 500 €: Oglas za stan u Zemunu sve razbesneo: "Ako su oni normalni želim da budem ludak" (FOTO)
Foto: Shutterstock, Printscreen/Halo oglasi, Ilustracija

izdavanje jednosobnog stana

25 KVADRATA I DEDIN ZAMRZIVAČ ZA 500 €: Oglas za stan u Zemunu sve razbesneo: "Ako su oni normalni želim da budem ludak" (FOTO)

InfoBiz -

Cene na tržištu nekretnina u Srbiji nisu se još smirile, a sada je pažnju privukao jedan oglas za izdavanje stana u Zemunu.

Naime, kako se navodi u oglasu reč je o jednosobnom stanu stare gradnje, od 25 kvadrata koji se nalazi u Zemunu (Retenzija, Prve pruge). Nalazi se na petom spratu, od ukupno osam spratova, ima centralno grejanje i namešten je, a cena za izdavanje je 500 evra.

"Izdajemo odličan jednosoban stan u mirnom delu Zemuna, u blizini Zemunskog keja. Nadohvat ruke dostupni su svi važni infrastrukturni sadržaji, odlična povezanost sa svim delovima grada.

oglas za stan
foto: Printscreen/Halo oglasi

Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, kupatila i ulaznog hodnika. Nalazi se na petom spratu održavane stambene zgrade sa liftom i interfonom. Zgrada je povučena od ulice, lokacijski perfektno pozicionirana.

Mali mesečni troškovi. Kontaktirajte nas za više informacija", stoji dalje u opisu oglasa.

Ovaj oglas podelio je jedan korisnik društvene mreže Tviter i naveo da će za šest meseci ponovo gledati stanove.

"Ok, gledam ponovo stanove za 6 meseci", stoji u ovoj objavi uz fotografije.

"25 kvadrata i dedin zamrzivač pet stotina evra j**** ti nebo", jedan je od komentara ispod ove objave.

"Ako su oni normalni želim da budem ludak", dodao je drugi korisnik Tvitera.

oglas za stan
foto: Printscreen/Halo oglasi

"Meni uvek fascinantno da niko nije hteo da se cima da skloni kafu i ove čašice", komentarisao je jedan od korisnika fotografiju iz oglasa.

Ono što je problematično kod ovog oglasa jeste odnos cene i ponude. Cena ovog stana deluje zaista nerealno, ako se uzme u obzir to kako je opremljen, da je reč o staroj gradnji i da nije renoviran. Nekada se za ovaj iznos iznajmljivao stan u užem centru grada, te je bes podstanara i razmuljiv.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track