OVAJ OGLAS ZA IZDAVANJE STANA NA LIONU USIJAO MREŽE: Srbi besni: Šta je bre ovo, PEĆINA?! Jedino da mi PLATIŠ TU DA ŽIVIM! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen

muke podstanara

OVAJ OGLAS ZA IZDAVANJE STANA NA LIONU USIJAO MREŽE: Srbi besni: Šta je bre ovo, PEĆINA?! Jedino da mi PLATIŠ TU DA ŽIVIM! (FOTO)

Beograd -

U jednoj grupi za izdavanje stanova na društvenim mrežama pojavio se oglas za stan na Lionu koji ima 40 kvadrata, a kirija je obavezna i to unapred kao i depozit.

Objavljenje fotografije stana razbesnele su mnoge članove grupe koji su u potrazi za nekretninom, a koji su šokirani kakvi se sve stanovi izdaju i to za velike pare.

oglas
foto: Printsccreen Facebook

- Izdajem stan u centru grada Bulevar Kralja Aleksandra naselje Lion odmah prekoputa tramvajske stanice "Lion". Stan gleda na bulevar ima oko 40 metara kvadratna jednosoban, kompletno opremljen i odmah useljiv. Stan ima terasu koja gleda direktno na Bulevar u blizini se nalaze i autobuske stanice tako da brzo i lako možete doći do bilo kog dela grada. Kirija je obavezna unapred i depozit. Za više informacija me kontaktirajte - piše u oglasu.

Ispod objave su se nizali komentari članova grupe.

- Šta je bre ovo sa zidovima? Je l` ovo neke moderne tapete ili šta već? Na šta ovo liči? Pošto bar ja cenu nigde ne vidim, ovo verovatno nije ispod 500 evrića, a možda i više? Samo ne razumem ovu "modu sa zidovima"? Ako bi neko bio ljubazan da mi objasni - napisao je korisnik u prvom komentaru, dok u sdrugom piše:

- A iskreno ja ni kuhinju ovde ne vidim? Možda se Beograđani hrane po restoranima, ali mi iz unutrašnjosti koji radimo u Beogradu obično smo navikli da sami sebi pripremamo svežu hranu, tj.da kuvamo, a ja ni kuhinju ovde ne vidim. To sam primetila, oprostite ako grešim.

1 / 4 Foto: Print Screen Facebook

Neki su pak prokomentarisali da je ovo stan iz 1957. godine.

- Šta je bre ovo, pećina - upitao je jedan član, a drugi se nadovezao:

- Ja ne mogu da verujem, da li ovo nas neko zeza, ili su ozbiljni? Ovo je nemoguće. Ovo nije ozbiljna stranica za izdavanje stanova, ovo je neka sprdačina. Ovaj moleraj izgleda stvarno užasno.

Većina korinika je bila besna što se uopšte pojavljuju ovakvi oglasi, dok se nekolicina njih raspitivala i za cenu kirije.

- Sram vas bilo kakav stan izdajete i jos obavezna kirija i depozit na šta liči ovo. Jedino da mi platis da tu živim. Ovi prozori što malo vrede u celom stanu - navodi se u jednom od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

08:19

STANOVI BUDUĆNOSTI! OBJEKAT OD 15 m2 U SRCU BEOGRADA KOŠTA ČAK 60.000 EVRA! Očekuje se pomama za stančićima, OVO JE RAZLOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track