IZDAJE SE SOBIČAK U RAKOVICI ZA 400 EVRA: Srbi besni zbog OVIH oglasa: Terasa gleda u BETONČINU! Da ima prozor bilo bi 500 (FOTO)
Foto: Profimedia

SVAŠTA SE IZDAJE

IZDAJE SE SOBIČAK U RAKOVICI ZA 400 EVRA: Srbi besni zbog OVIH oglasa: Terasa gleda u BETONČINU! Da ima prozor bilo bi 500 (FOTO)

Društvo -

Da su cene kirija otiše u nebo zbog dolaska Rusa u našu zemlju, a pre svega Beograd, govori nam i primer oglasa za izdavanje "sobička" i to u Rakovici za čak 400 evra!

- Izdajem stan u Rakovici cena 400 evra - piše u oglasu koji je jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio u tvitu uz opis:

- Malo je ovo drugari za stan gotovo u Kneževcu. Za ovaj jedan sobičak mislim da možete da tražite sigurno oko 600 eura. Nemojte da se stidite - glasi ironična objava autora tvita.

Međutim, ispod objave je dodao i da je "jedini izvor "dnevnog svetla" ova prelepa terasica koja gleda u betončinu.

- Ne, ja bih za ovo tražila 800 evra i to je to - piše u objavi.

Ova kao i sve ostale objave o nerealnim cenama izdavanja nekretnina pokrenula je lavinu komentara ljudi koji su šokirani šta sve stanodavci izdaju poslednjih meseci i to za ogromne pare.

nekretnine, kirije
foto: Shutterstock

- Mi kuću hteli da izdamo, pa odustali jer nismo okrečili par godina plu morali bi na drva da se greju, pa hteli za 100 evra jer nije sređeno, pa definitivno odustali. Gledam ove s kakvim rupama izlaze - piše u komentaru i dodaje se u drugom:

- Ja sam bila šokirana kakve su se rupe izdavale pre 10 godina kada je moj sin počeo da studira. Bukvalno šupe i ostave, da ne kažem poljski klozeti. Ali, sada je, čini mi se još gore.

Neki su čak promomentarisali i prvobitnu cenu najma i dodali da bi bilo čak 500 evra kada bi stan imao prozor.

Kurir.rs

Bonus video:

00:33

Agent za nekretnine pojasnio situaciju podizanja cena: Vlasnici preferiraju Ruse jer oni ne pitaju za cenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja