SLAĐANA DAJE NOV, PROSTRANI STAN USRED NOVOG SADA: Odmah useljiv, top namešten, a poseduje i kupatilo i toalet! MOŽE I ZAMENA FOTO
Foto: Printscreen Facebook

hit oglas

SLAĐANA DAJE NOV, PROSTRANI STAN USRED NOVOG SADA: Odmah useljiv, top namešten, a poseduje i kupatilo i toalet! MOŽE I ZAMENA FOTO

Nekretnine -

Večita tema cena nekretnina, koje su u ovom periodu izazvane krizom u svetu načisto "podivljale", često izazove pravu buru na mrežama, posebno u onim Fejsbuk grupama namenjenim za kupovinu i prodaju istih. Mnogi se slažu da je skok cena najučestaliji u većim gradovima, kao i na lokacijama koje su turistički atraktivnije, međutim i pored toga, često pojedini objekti umeju da opravdaju taj "fenomen".

Jedan vlasnik trosobnog stana stana u Novom Sadu odlučio je da ga proda. Naime, kako je naveo, lokacija je Nova Detelinara u blizini Bulevara Evrope, a u samoj okolini se nalaze svi veći i manji marketi, apoteke, kafići, zdrava hrana kao i ostali uslužni objekti. Prostire se na 63 m2, na drugom spratu stambene zgrade.

Nova detelinara, oglas
foto: Printscreen Facebook

Stan je bez ikakvih ulaganja i prodaje se komplet namešten sa svim stvarima u njemu.

Kako tvrdi, objekat je idealnog rasporeda, sa prostranom dnevnom sobom i dve veoma komforne spavaće sobe. Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, dok je dnevni boravak zajedno sa trpezarijom i ima izlaz na terasu.

Vlasnik dalje navodi da se može organizovati kako god želite jer je odličnog, pravougaonog oblika. Kuhinja je fizički odvojena tako da ne postoje smetnje u situacijama kada se kuva.

Obe spavaće sobe su odlične i više kvadratnog oblika tako da su fenomenalne za organizaciju, a u njih može da stane francuski ležaj i plakar.

Ono što je prednost stana jeste što ima i kupatilo i toalet. U dvorištu zgrade se nalazi parking koji je namenjen samo za stanare, jer uz kupovinu se dobija i daljinski za kapiju.

U blizini se nalaze i autobuske stanice i to za autobuse broj 3, 5, 7, 8, 11, 14, a njegova cena iznosi 2100 evra po kvadratu.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track