OGLAS OD KOG SE SRBIMA ZAVRTELO U GLAVI! Prodaje renoviranu vikendicu na 22km od Beograda, ali OVIM DETALJEM uspeo da RAZBESNI SVE
Foto: Printscreen/Youtube, Printcreen/Facebook

BESNI

OGLAS OD KOG SE SRBIMA ZAVRTELO U GLAVI! Prodaje renoviranu vikendicu na 22km od Beograda, ali OVIM DETALJEM uspeo da RAZBESNI SVE

Nekretnine -

Na društvenim mrežama večita tema su cene nekretnina, koje su u ovom periodu načisto "podivljale". Bez obzira na sve, mnogi se slažu da je skok cena najučestaliji u većim gradovima, kao i na lokacijama koje su turistički atraktivnije.

Međutim, još jedan oglas u moru ostalih uspeo je da skrene pažnju.

Na samo 22 km od Beograda, u Velikoj Moštanici na 96m2 prodaje se vikendica na 12 ari placa u totalnom miru.

vikendica
foto: Printscreen/Facebook

Kako je istakao oglasivač Andrija, pre godinu dana renovirane su kuhinja dnevna, spavaca i kupatilo - struja, septička jama, razvedeno grejanje novo.

Vikendica se nalazi na 3 minuta pešaka od okretnice autobusa koji vozi do Savskog trga, a potrebno je izdvojiti 57.000 evra za za ovu nekretninu.

Međutim, komentari su nakon postavljanja oglasa krenuli da pljušte.

"Ljudi prodaju auto, pa ga licnu i srede ja ne mogu da verujem, okače kuće, živi krš, ništa nije sređeno čak ni trava pokošena i drmnu cenu, strašno", "Bože sačuvaj, za šta 57.000 evra?" - samo su neki od njih, dok su drugi čak i ismevali ovja oglas.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track