JOVAN PRODAJE KUĆU ZA MANJE OD 10.000 €: Novije gradnje, a ima i plac od 5 ari! Ko voli prirodu, mir i tišinu ovo je IDEALNO
Ilustracija, Foto: Shutterstock

JOVAN PRODAJE KUĆU ZA MANJE OD 10.000 €: Novije gradnje, a ima i plac od 5 ari! Ko voli prirodu, mir i tišinu ovo je IDEALNO

Nekretnine -

Interesovanje za vikendice, seoske kuće i imanja po povoljnim cenama ne jenjava, oglasi su prepuni različitih ponuda, a svi gledaju kako da prođu što povoljnije.

Veliki je broj onih koji žele iz grada da odu na selo, pa i ne pitaju za cenu, dok sa druge strane ima i potražnje za kućama koje su ispod 10.000 evra.

U moru oglasa na društvenim mrežama pojavio se i jedan koji je upravo u kategoriji "jeftinije od 10.000 evra"

oglas
foto: Facebook

"Na prodaju kuća na sprat oko 60 kvadrata u Orašcu, na 12 kilometara od Leskovca. Ko voli prirodu, mir i tišinu je idealno! Plac je od 5 ari, mogućnost proširenja, urađen prilaz, stavljene nove grede. Kuća je novije gradnje, kupatilo ima ali nije završeno. Mogućnost priključenje na vodu i struju, cena 7.000 evra", navodi se u oglasu.

Kako se može videti na slikama, kuća koja poseduje i sprat je u prostranom dvorištu, okružena zelenilom, ali je potrebno i ulaganje.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track