PRVI SNIMCI, OVAKO SE NOĆAS SRUČILO NA BANAT Banatski Karlovac pod vodom, na udaru Alibunar, Nikolinci, šok-slika iz Priboja VIDEO
Foto: Instagram Printscreen/192.rs

SNAŽNO NEVREME

PRVI SNIMCI, OVAKO SE NOĆAS SRUČILO NA BANAT Banatski Karlovac pod vodom, na udaru Alibunar, Nikolinci, šok-slika iz Priboja VIDEO

Društvo -

BEOGRAD - Snažno nevreme zahvatilo je noćas Banat a na udaru su se našli Banatski Karlovac, Alibunar, Nikolinci...

Na snimku iz Banatskog Karlovca vidi se koliko se kiše sručilo na to mesto i da su ulice pod vodom.

Nevreme je protutnjalo i Nikolincima...

Nevreme zahvatilo Priboj i Prijepolje, pokrenuti odroni duž lokalne magistrale

Snažno nevreme, praćeno jakom kišom i gradom zahvatilo je popodne delove opština Prijepolje i Priboj, pišu lokalni mediji.

Ogromna količinu vode koja je pala u kratkom roku, pokrenula je odrone duž magistrale od Bistrice prema Prijepolju na jednoj strani i ka Priboju, na drugoj, objavio je portal "PP Media".

Grad jakog intenziteta, veličine oraha padao je u starom i novom delu grada Priboja i okolnim naseljima. Nevreme je nanelo manju štetu na pojedinim objektima i automobilima a oštećeni su i poljoprivredni usevi. Posle Priboja snažno nevreme praćeno jakom kišom i gradom stiglo je i do Prijepolja gde je donelo nedaće žiteljima ove opštine. Pretpostavlja se da su poljoprivredni usevi, pre svih malina koja je stigla za berbu, pretrpeli štetu.

Šok-slika: Dovitljivi Pribojci ovako iskoristili grad

Oluja u Mačvi, pljusak u Kraljevu, u Sjenici grad veličine jajeta

Jaka kiša praćena olujnom vetrom zahvatila je sinoć i deo mačvanskog okruga.

U selu Duvanište padao je grad sa kišom desetak minuta, ali je vetar naneo veći problem od grada, ima oštećenih crepova na krovovima i na stubovima od ulične rasvete. U centru za vanredne situacije kažu da za sada nije bilo poziva građana za intervencije vatrogasaca.

Zaječar

Pljusak se sručio i na Kraljevo. Kratkotrajno nevreme praćeno jakim udarima vetra, pljuskovima i gradom pogodilo je oko 15 časova opštine Tutin i Sjenicu.

Grad krupniji od oraha padao je u Tutinu desetak minuta, ali nije pričinio veću materijalnu štetu. U Sjenici je par minuta padao grad veličine jajeta.

Prema izjavama meštana, oštećena su stakla na nekoliko automobila.

Priboj

Velika šteta naneta je usevima, a u Osečini i Mionici uništene su kuće, automobili i voćnjaci.

Prijepolje

Kurir.rs/RTS/Beta/Instagram 192

Bonus video:

00:25

Nevreme u Mionici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track