Trudna Sijera pokazala stomak!
Foto: Tviter

Trudna Sijera pokazala stomak!

Zabava -
Pevačica je u novembru izjavila da ona i njen verenik planiraju veliku familiju i da što pre žele da se ostvare kao roditelji

Voditeljka Dženi Mekartni je sa fanovima na Tviteru podelila fotografiju sa rnb pevačicom Sijerom. Na slici se Ciara drži za stomak čime potvrđuje da je trudna. Atraktivna pevačica Sijera (28) i njen verenik potvrdili su da čekaju prvu bebu. Voditeljka emisije "Pogled", Dženi Mekartni je sa svojim fanovima na viteru" podelila sliku trudne pevačice ispod koje je napisala: "Sve čestitke mojoj devojci Sijera. Izuzetno sam srećna zbog nje i njene zemičke u rerni!"

Pevačica je u novembru izjavila za portal "E vesti" da ona i njen verenik planiraju veliku familiju i da što pre žele da se ostvare kao roditelji.

"To je definitivno sledeći korak u našoj vezi. Morate ići korak po korak, a ja živim za to da se ostvarim kao majka. Moji roditelji su bili u braku 30 godina, moji baka i deka 50, tako da ja samo takve brakove i podržavam i želim. Jedino sam dete tako da želim veliku familiju", rekla je Sijera.

Na pitanje kada ona i njen verenik planiraju da se venčaju pevačica je rekla da su već odredili datum zbog čega je jako uzbuđena i oseća se kao malo dete.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track