DŽON NE ŽELI VIŠE DECE: Otac osmorki uradio vazektomiju!

Dosta mu je

DŽON NE ŽELI VIŠE DECE: Otac osmorki uradio vazektomiju!

Ludi svet -
Džon Goslin, koji sa Kejt ima osmoro dece, i njegova devojka Liz ne žele da imaju decu pa je odlučio da uradi vazektomiju

Džon Goslin, otac osmorki, koji je sa svojom bivšom suprugom Kejt imao porodični rijaliti šou „Džon i Kejt plus 8“, otkrio je da je rešio da uradi vazektomiju zbog nove devojke Liz.

Za njega je, kako kaže, osmoro dece dovoljno, a ovo je javno izjavio u emisiji „The Wendy Williams show“. Džon je otvoreno pričao o samoj proceduri, kao i borbi koju vodi sa bivšom ženom da njhovo osmoro dece drži podalje od televizijskih kamera. Njegova devojka Liz već ima troje dece iz prethodnog braka.

"Ne, definitivno ne možemo da imamo više dece. Da, ja sam završio tu priču", rekao je Džon. On je u poslednjih nekoliko godina više puta završio na sudu sa bivšom ženom Kejt koja je povukla optužbu protiv njega jer joj je, navodno, hakovao kompjuter.

Keji i Džon
Keji i Džon

Takođe, Džon se bori za to da zadrži svoju decu podalje od televizijskih kamera. Nedavno su se njegova bivša žena i dve najstarije ćerke, bliznakinje Medi i Kara, pojavile na naslovnoj strani magazina „People“ i izjavile da im ne bi smetalo da opet budu u rijalitiju, jer im nedostaje ekipa koja ih je snimala i koju su viđali svakodnevno.

"Ne, rešio sam da se izborim. Ne treba mi novac, radiću. Borio sam se svim silama da držim decu podalje od televizije. Nisam uspeo na civilnom sudu, nisam uspeo sa kanalom TLC koji je emitovao rijaliti, zato sam morao da podnesem žalbu u porodičnom sudu i da probam da zaustavim to. Mojoj deci ne treba novac, oni idu u privatne škole i imaju obezbeđen fond za školovanje", priznao je Džon.

On je iskreno rekao da je sa bivšom suprugom 80 procenata zarade od emisija dao deci, da bi imali finansijsku sigurnost.

Džon i Kejt su i dalje u lošim odnosima i komuniciraju samo preko poruka, a sve što ona misli o njemu sazna preko medija.

Izjavljivao je kako su njegova deca imala probleme u razvoju zbog toga što su konstantno bili pod budnim okom kamera i da ne želi da više bude deo tog rijalitija, zbog njih, jer ne moraju da za nekoliko godina gledaju reprize epizoda sa razvodom svojih roditelja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track