SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND JESENJA PUTOVANJA AVIONOM PO SPECIJALNIM CENAMA - ISTANBUL OD 89€, RIM OD 199€, DUBAI OD 299€!
Foto: Kurir

POŽURITE!

SAMO U AGENCIJI TRAVELLAND JESENJA PUTOVANJA AVIONOM PO SPECIJALNIM CENAMA - ISTANBUL OD 89€, RIM OD 199€, DUBAI OD 299€!

Zabava -

Uveliko je vreme za planiranje jesenjih putovanja a Turistička agencija ,,Travelland’’ pripremila je sjajne ponude za sve ljubitelje Rima i Istanbula ali i za one koji žele da posete moćni Dubai.

- Već od 5. oktobra startuju naše avionske ture za Istanbul, neverovatan grad koji leži na dva kontinenta, grad koji spaja istok i zapad, Evropu i Aziju. Istanbul svojom raskošnom kulturnom baštinom ne prestaje da oduševljava posetioce te ne sumnjamo da će i naši putnici biti očarani – rekao nam je Milan Jovanić iz Turističke agencije ,,Travelland’’. Preko Turističke agencije ,,Travelland’’ Istanbul možete posetiti za svega 89€.

- Ova jesen će biti uzbudljiva i za ljubitelje Italije, naročito za one koji žele da posete ''večni grad'' Rim – dodao je Milan Jovanić iz ,,Travellanda’’. Današnja prestonica Italije je nekada bila centar moćne Rimske imperije. Nadaleko poznata po svom glavnom simbolu Koloseumu privlači turiste, kako iz čitavog sveta, tako i iz naše zemlje. Pored Koloseuma, grad koji je po legendi osnovao Romul, Rim, krase i veliki trgovi poput Piazza Navone, Piazza Venecije, zatim, Campo de' Fiori i čuvena barokna fontana Di Trevi. Putovanje u ovaj neverovatan grad možete sebi priuštiti po ceni od 199€.

- Za sve one koji su raspoloženi za egzotične predele u ponudi imamo niz hotela smeštenih u najpoznatijem gradu Ujedinjenih Arapskih EmirataDubaiju – rekao nam je Milan Jovanić. Ovaj moćan grad na obali Persijskog zaliva je drugi po brzini razvoja u čitavom svetu. Zovu ga još i ''grad budućnosti''. Hoteli koje u Turističkoj agenciji ,,Travelland’’ izdvajaju u Dubaiju su: ’’Dukes ’’, ’’Doubletree Ras Al Kajma’’, ’’Habtoor ’’ i ’’Hilton Resort & Spa’’. Sve su to luksuzni hoteli i svi imaju po 5 zvezdica.

foto: Promo

Jesen je pravo je vreme da se počne i sa planovima za zimovanje. Milan Jovanić iz agencije ,,Travelland’’ nam je rekao: - Mi ove godine izdvajamo Bugarsku kao glavni centar ski turizma u regionu. Već smo pripremili sjajne aranžmane po veoma povoljnim cenama za Bansko, Borovec i Pamporovo. Ljubitelji zimskih sportova su veoma zainteresovani za ove centre pre svega zbog povoljnih cena i iskustava mnogih koji su zimske odmore proveli u Bugarskoj. – Ako planirate da ove godine Bugarski ski centri budu vaše mesto za odmor, uživanje i zabavu na snegu požurite u Turističku agenciju ,,Travelland’’ da uplatite svoj aranžman po first minute cenama.

- Molimo sve zainteresovane da požure sa rezervacijama jer je ostalo još malo raspoloživih kapaciteta iz first minute ponuda – zaključio je Milan Jovanić iz agencije „Travelland“.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije: http://www.travelland.rs/

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja