POZNATE LIČNOSTI DARUJU MATURANTE U EMISIJI „150 MINUTA“
Foto: Miloš Nadaždin

POZNATE LIČNOSTI DARUJU MATURANTE U EMISIJI „150 MINUTA“

Zabava -

Ekipa emisije „150 minuta“ pripremila je za maturatne posebno i nesvakidašnje iznenađenje. Od ponedeljka, 21. maja pa tokom cele nedelje, segment emisije od 15 časova biće posvećen velikim i malim maturantima u okviru kojeg će se voditelji sa brojnim poznatim ličnostima potruditi da reše večiti problem - šta obući u ovoj posebnoj večeri koja se pamti do kraja života.

Groznica maturske večeri je već u punom jeku. Ekipa 150 minuta je osmislila veoma zanimljiv odgovor na stres kako đaka tako i roditelja. O čemu se tačno radi?

Tako je! U jeku priprema za maturu, mnogo vremena i novca je deci i njihovim roditeljima potrebno kako bi obezbedili garderobu, cipele, tašnu i neki modni detalj za maturente. Zato smo mi rešili da jednom akcijom postignemo dve stvari, prvo da pomognemo onima koji sebi teže mogu da priušte nešto lepo za to posebno veče, a drugo da taj komad garderobe bude poklon naših omiljenih poznatih ličnosti. Mi se u redakciji jako radujemo i uzbuđeni smo zbog ove akcije koja će trajati u nedelji od od 21. do 25. maja, i verujemo da će se ona jako dopasti našim gledaocima.

foto: Miloš Nadaždin

Ko se od poznatih ličnosti odazvao i da li oni biti gosti u emisiji?

Odazvao se svako koga smo pozvali! Svi kažu da je akcija nešto lepo i toplo i žele da učestvuju. Sa nama će u studiju 150 minuta biti i svoje haljine, tašne, cipele će darovati Anđelka Prpić, Lena Kovačević, Danijela Dimitrovska, Zoran Kesić, Bojana Stefanović, Ivana Selakov. Melina Džinović neće moći da dođe, ali je rekla da želi da da poklon! Ovaj spisak svakako nije konačan… Ja ću takođe pripremiti svoj poklon za maturente i verujte biće od srca!

Po kom prinicpu će se birati dobitnici?

Nama će maturanti da se javljaju preko društvenih mreža tako što će koristiti naš poznati #150minuta i tu će nam onda napisati šta bi i od koga voleli da dobiju. U emisiji će naše poznate ličnosti da pokažu i svoje slike sa mature i da daju neki savet o tome šta je važno za to veče. Kako je bilo na njihovoj maturi i kako bi danas razmišljali o tom danu.

Šta je u Vaše vreme bilo najvažnije u pripremi za matursko veče i da li se danas nešto promenilo?

Mi smo bili tipični maturanti koji su bili rasterećeni od završnih ispita i zaista smo razmišljali samo o dobrom provodu i možda malo manje o garderobi. Verujem da je i danas tako! Da je najvažnije da to veče bude zabavno, sa puno dobre muzike, sa najbližim prijateljima. Naravno da će se te slike dugo gledati i da će i haljine i odela biti pažljivo odabrani i dugo komentarisani.

Da li se takve večeri pamte po tome kako je ko izgledo, šta je obukao ili po atmosferi?

Sigurno je da nijedna devojka neće zaboraviti svoju haljinu, ali je isto tako sigurno da se najviše pamti dobar provod!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track