PRAVILA ZA KRALJEVSKO VENČANJE ISPISANA SU NA 22 STRANE: A ono što je Dejvid Bekam radio u crkvi dok su Megan i princ Hari izgovarali zavete je BRUKA! (VIDEO)
Foto: Profimedia

NIJE BILO PRIMERENO

PRAVILA ZA KRALJEVSKO VENČANJE ISPISANA SU NA 22 STRANE: A ono što je Dejvid Bekam radio u crkvi dok su Megan i princ Hari izgovarali zavete je BRUKA! (VIDEO)

Žena -

Viktorija i Dejvid Bekam svojim pojavljivanjem i odevnim kombinacijama na jučerašnjem venčanju Megan Markl i princa Harija izazvali su veliku pažnju čitavog sveta, ali zbog jednog poteza slavni fudbaler postao je predmet kritike i podsmeha.

Bračni par Bekam na kraljevskom venčanju pojavio se odeven u crno, a društvene mreže juče su se usijale od komplimenata na račun njihovog izgleda.

foto: Profimedia

Mogli su se pročitati čak i komentari da su zasenili same mladence, a Viktorija i Dejvid nisu skrivali dobro raspoloženje i sreću što su prisustvovali ovoj ceremoniji, pa su javno poručili da su ponosni što su Britanci i počastvovani što su bili na venčanju o kome je brujao ceo svet.

Međutim, pored mnoštva pozitivnih komentara, na internetu je osvanuo i snimak na kome se vidi ne tako pristojno ponašanje Dejvida Bekama u crkvi, tokom trajanja ceremonije.

Naime, on je sve vreme žvakao žvaku, što se u ovakvoj prilici smatra nedopustivim, a britanski mediji pisali su da je "žvakao kao da mu život zavisi od toga".

Osim što je oštro iskritikovan, Bekam je postao i predmet podsmeha na društvenim mrežama, čije korisnike je ova situacija inspirisala na najrazličitije komentare. Pravila ponašanja na kraljevskom venčanju bila su, inače, strogo propisana i ispisana na 22 stranice.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track