Najnovije vesti

RASPRODATА VRNJAČKA BANJA: Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma
Foto: Promo

RASPRODATА VRNJAČKA BANJA: Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma

Zabava

Lovefest, 23. jul 2018. – Do početka dvanaestog izdanja Lovefesta ostalo je manje od dve nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, dok je Lovefest hostel već rasprodat.

Tako oni koji još uvek nisu rezervisali smeštaj mogu odabrati udoban krevet i boravak u novootvorenom hotelskom kompleksu. Ove godine posetioci ponovo stižu sa svih strana sveta, a onima koji nisu rezervisali smeštaj dostupno je još samo pedesetak slobodnih mesta. Više informacija o smeštaju mogu se pronaći na www.lovefest.rs.

 

foto: Promo

I najstariji stanovnici Banje se “bacili” u marketing

 

Vrnjačka Banja je poznata po svome gostoprimstvu i to posebno starijih žitelja ovog mesta koji svake godine tokom festival ugoste hiljade mladih ljudi iz celog sveta. Jedna simpatična baka, setila se i kako da dodatno privuče goste i napravila simpatičan plakat, koji se za manje od 24 sata proširio celim internetom.

 

Festival uskoro rasprodat

 

Ulaznice za Lovefest su uskoro rasprodate, a još mali broj četvorodnevnih kompleta moguće je poručiti putem sajta www.lovefest.rs. Da podsetimo, festival ljubavi ove godine biće održan od 2. do 5. avgusta, a u Vrnjačku Banju stižu svetske zvezde među kojima su Seth Troxler, Jamie Jones, Sven Vath, dvojac Pan-Pot, Stephan Bodzin i više od 100 izvođača.

 

 

( Promo tekst - Foto: Promo )

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...