SAMO NAJBOLJA PUTOVANJA SA AGENCIJOM OLYMPIC TRAVEL
Foto: Promo

SAMO NAJBOLJA PUTOVANJA SA AGENCIJOM OLYMPIC TRAVEL

Zabava -

Veliki broj letnjih destinacija i izbor hotela za svačiji džep zastupljen je u ponudi Olympic Travel-a. Gosti mogu birati od mirnog odmora na grčkim ostrvima do burnih noći na Kapriju i Iskiji.

Olympic Travel nudi svojim klijentima brojne aranžmane u Turskoj, Tunisu, Egiptu, Grčkoj, Kipru, Španiji, Italiji, Crnoj Gori, Sloveniji, Hrvatskoj, Bugarskoj i Makedoniji.

foto: Promo

Grčka

Letnja ponuda u Grčkoj obuhvata preko 500 hotela u kontinentalnom delu i na najlepšim grčkim ostrvima. Na neka od njih možete otići u sopstvenom prevozu ili direktnim čarter letom. Možete se odlučiti i za veoma interesantan program Grčka – Island hopping, gde "skokom" sa ostrva na ostrvo imate priliku da upoznate autentičnu i očuvanu lepotu grčkih ostrva i obezbedite ležeran i opušten odmor. Za one koji žele odmor na drugačiji način ponuđeni su i luksuzni apartmani širom Grčke. U srcu sezone pronašli smo interesantnu Last Minute ponudu za renomirani hotel Santa Beach u Agia Triadi gde 10 polupansiona, počev od 1.8.2018. možete obezbediti za 399 eur uz besplatan odmor za dete.

foto: Promo

Turska

Tirkizno plavo more, prelepe plaže, hoteli brojnih sadržaja, istorijski lokaliteti, povoljne cene privlače sve veći broj turista da se odluče za letovanje u Turskoj.

Ova destinacija posebno je interesantna za porodični odmor jer u velikom broju hotela još uvek mogu obezbediti besplatan boravak za dvoje dece Blue Wave Suite 4* - All inclusive - Alanja, Limak Lara 5* - Ultra all inclusive - Kemer. Za one koji žele osim odmora i dobar provod preporučuju se odlični gradski hoteli u Alanji, Kemeru i Bodrumu. Turska nudi i hotele za ekonomično letovanje Wien 3* i Cimen 3* /Alanja, Mahum 3*/ Fetije, Balim 3* / Marmaris.

foto: Promo

Tunis

Osim standardne ponude na srpskom tržištu nudi i program "kvalitet plus", hotele visokih standarda iz lanca Iberostar, kao i ekonomične hotele za mlade.

Egipat

Odmor u Egiptu, u kosmopolitskoj prestonici Crvenog Mora - Hurgadi uz prelepe plaže, dobar provod i magičan podvodni svet.

Najtraženiji su hoteli sa akvaparkovima za decu i all inclusive hoteli.

foto: Promo

Crna Gora

Olympic Travel je prepoznatljiv kao lider na crnogorskom tržištu. U okviru akcije Crnogorsko primorje vam je najbliže, ova agencija objavila je snižene cene za nekoliko hotela sa 4* i 5*.

Pa je na primer, za ljubitelje mirnog odmora u bokokotorskom zalivu snižena cena do kraja avgusta u hotelu Iberostar u Njivicama. Objavljen je i popust 10% -15% u prestižnom hotelu Splendid u Bečićima kao i u hotelu Queen of Montenegro. U Vilama Oliva po ceni polupansiona ponuđena je all inclusive usluga, a dete do 18 godina letuje besplatno, dok su Karisma hoteli u Perastu, Velikom pjesku i Ulcinju snizili cene do kraja avgusta.

foto: Promo

Kipar

Sunčano Afroditino ostrvo je idealna destinacija za one koji žele da kombinuju odmor i razgledanja.

Olympic Travel je odabrao za svoje goste hotele u Aja Napi, Larnaki, Limasoli, Protarasu i Pafosu. Za porodični odmor preporučuje se hotel Princess Beach gde dvoje (od troje) dece još uvek mogu obezbediti besplatno letovanje.

Ono po čemu je Olympic Travel prepoznatljiv su i neobična putovanja. U pripremi je Nova godina, a u prodaji jesenji aranžmani.

Garantovan je polazak za Irsku, zemlju raskošne lepote sa predelima u bezbroj nijansi zelene boje koji zaista oduzimaju dah. Doživećete magiju tajanstvenih starih dvoraca, šarolikih gradova i upoznaćete ostatke Keltske kulture uz pomoć gostoljubivih domaćina.

Zapazili smo i program Tri zemlje – tri grada, gde na jednom putovanju turisti upoznaju lepotu Ženeve na Lemanskom jezeru, bajkoviti Anesi u Francuskoj, a potom osim Lisabona i Sintre, mogu upoznati i najlepše gradove Portugala. Najzapadnija evropska prestonica Lisabon nudi veoma bogat dnevni program i dobar noćni provod uz vino i fado, a ove jeseni su takođe obezbeđeni garantovani polasci.

U ponudi je i najstarija evropska prestonica Atina, gde putujete kroz istoriju, mitove i legende, a noći provodite u ritmu sirtakija i buzukija.

Ako želite da putujete od mita do stvarnosti i bolje upoznate domovinu bogova, kolevku filozofije, demokratije i pravoslavlja uputite se 26. oktobra na turu Grčka od mita do stvarnosti. Želite li da istražite tragove Minojske kulture koja se razvila na najvećom grčkom ostrvu Kritu i upoznate postojbinu Zevsa? Preporučujemo Kritsku turu sa polaskom 28. septembra.

foto: Promo

Istanbul, jedini grad na svetu koji leži na dva kontinenta čuva 27 vekova svoje istorije, a na putovanju Carske palate Carigrada na avio turi sa polascima 4. i 25. oktobra otvoriće za Vas imperijalne dvorce, i omogućiti Vam da upoznate njihovu lepotu i raskoš. Ako želite da upoznate lepote zapadne Turske i doživite magiju Kapadokije uputite se sa Olympicom na nezaboravno putovanje 19. oktobra 2018.

Ove jeseni očekuje vas i domovina kralja priča Andersena i poseta Kopenhagenu. Upoznaćete dansku prestonicu, najlepše dvorce severnog Sjealanda i doživeti gostoprimstvo Danaca, potomaka moćnih Vikinga. Želite li pak da upoznate bisere Krima neizostavno posetite dvorac Swallow’s Nest – čuveno lastavičje gnezdo.

Ovo je samo deo jesenjih putovanja iz ponude Olympic Travel-a, a da napomenemo da značajne popuste možete ostvariti kroz First minute ponude.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track